Trei mașini de teren marca Ford Ranger echipate și pregătite pentru intervenții speciale au fost recepționate astăzi de Inspectoratul Județean de Jandarmi Dolj.

0
159

Începând de astăzi, trei autovehicule de teren marca Ford Ranger au intrat în dotarea Inspectoratului de Jandarmi Județean “Mihai Bravul” Dolj.

Cele trei autovehicule de teren au fost achiziționate în cadrul proiectului “Combaterea incendiilor forestiere în regiunea transfrontalieră Dolj și Lom, Montana“, cu finanțare prin Programul de cooperare teritorială INTERREG V-A ROMÂNIA-BULGARIA 2014-2020, Axa prioritară 3 – O regiune sigură, al cărui lider este Consiliul Județean Dolj, iar parteneri I.J.J. Dolj, I.S.U. Dolj și primăria Lom – Bulgaria.

Citeste si :  Ford Transit își Consolidează Poziția de Lider în Domeniul Tehnologiei

Obiectivul investiției îl constituie îmbunătățirea managementului comun al riscului în regiunea transfrontalieră prin creșterea capacității de reacție a structurilor responsabile cu atribuții în situații de urgență, în special pentru combaterea incendiilor forestiere din regiunea transfrontaliera Dolj – Lom (Montana).

Autovehiculele de teren vor deservi structurile de ordine publică din zona transfrontalieră și vor asigura o mobilitate crescută a acestora pentru intervenția în zone greu accesibile.

Acestea sunt dotate cu pick-up hardtop, au tracțiune integrală, o capacitate cilindrică de 2000 cmc și sunt prevăzute cu mijloace moderne de semnalizare acustică și vizuală.

Citeste si :  Ford prezinta noul Transit L5 cu sasiu extins

Compartimentul Informare, Relaţii Publice şi cu Publicul

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.