Trei povesti in primul week-end al lunii octombrie, la Teatrul Colibri! De luni se da startul atelierelor de creatie.

0
149

Din octombrie, in week-end sunt programate trei intalniri cu lumea povestilor la Teatrul pentru copii si tineret Colibri Craiova.

Prima este cea de sambata, 05 octombrie 2019, de la ora 11:00, cand in programul teatrului isi face loc Scufita rosie in spectacolul – lectura sustinut de actorii Rodica Prisacaru si Mugur Prisacaru, in Sala Studio.
Pretul biletului pentru spectacolele – lectura este 10 lei / pers.

Tot sambata, 05 octombrie 2019, dar de la ora 18:00 ne bucuram de spectacolul Gogoasa si Nazdravanul Petrisor, adaptare dupa povesti populare rusesti, scenariul si regia Alla Cebotari, pe care o regasim si in distributie alaturi de actorii Emanuel Popescu si Daniel Mirea. Scenografia este semnata de Iulia Goanta, iar muzica de Alin Macovei – Moraru.

Duminica, 06 octombrie 2019, la ora 11:00 este programat spectacolul Povestea celor trei purcelusi, teatru interactiv, vesel si educativ, de si cu Geo Dinescu si Marin Fagu, pictura Iulia Goanta, desene afis – copiii Ioana si Andrei Popescu.

Citeste si :  Papusile Ocupa Strada in editia de Aer, 2017

Pret bilet: 7 lei sau 10 lei, in functie de categoria locului. Biletele se pot procura de la Agentia Teatrului Colibri, de luni pana sambata, intre orele 10:00 – 19:00, iar duminica in intervalul 10:00 – 13:00.
Reamintim ca, dupa ora de incepere a spectacolului, accesul in sala nu mai este permis!
Saptamana viitoare vor incepe si Atelierele Fabricii de povesti electroColibri, prima serie a stagiunii: Dincolo de poveste (coord. Rodica Prisacaru) , Ora de creativitate (coord. Andreea Melinescu), Teatrul senzorial, Cine sunt eu! si Dincolo de masca (coord. Geo Dinescu), Primul pas pe scena (coord. Alis Ianos), Improvizam si ne distram (coord. Robert Iovan), Jocul de-a joaca (coord. Oana Stancu), Puzzle Factory si Creatorul de papusi (coord. Adriana Teodorescu), Povestile copilariei, Construim cu bucurie si Lumea piticilor (coord. Laura Pumnea), Teatru de umbre (coord. Marin Fagu), Video blogger Colibri (coord. Marin Fagu, Geo Dinescu).

Lasa un comentariu aici !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.