Home » Actualitate » National » Tribunalului Permanent de Arbitraj Institutionalizat : EXAMEN DE PRIMIRE IN PROFESIA DE ”ARBITRU”

Tribunalului Permanent de Arbitraj Institutionalizat : EXAMEN DE PRIMIRE IN PROFESIA DE ”ARBITRU”

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Asociația de Arbitraj Instituționalizat anunță organizarea, în data de 20 ianuarie 2018, a examenului de primire în profesia de arbitru.

La examen se pot înscrie numai persoane care au obținut definitivatul în alte profesii juridice.

Dosarele de candidat se depun personal în perioada 01 noiembrie – 14 decembrie 2017, in zilele de luni, miercuri si joi intre orele 10.00-16.00, la sediul Tribunalului Permanent de Arbitraj Instituționalizat situat în Târgoviște, str. G-ral Matei Vlădescu, nr. 1, bl. 11, sc. A. Ap. 1 parter, județul Dâmbovița.

Acte necesare înscrierii:

1.Cerere de înscriere ;

2. Curriculum vitae;

3. Carte de identitate – copie;

4. Certificat de naștere și Certificat de căsătorie (unde este cazul) – copie certificată pentru conformitate de candidat; 5. Dovada promovării examenului într-o profesie juridică – copie certificată;

6. Diploma de licență sau Adeverință provizorie – copie certificată pentru conformitate de candidat

7. Cazier judiciar – original;

8. Adeverință medicală cu mențiunile “Clinic sănătos, nu este în evidență cu boli neuropsihice și contagioase” și “Apt pentru profesia de arbitru” – original;

9. Două fotografii color – 3×4 cm;

10. Taxă de de examinare (500 RON) – poate fi achitată la sediul Tribunalului Permanent de Arbitraj Instituționalizat sau în contul RO19BRDE160SV32252551600, deschis de Asociația de Arbitraj Instituționalizat la BRD – GROUPE SOCIETE GENERALE SA, Ag. Crizantema, str. C-tin. Brâncoveanu, bl.11 – Târgoviște.

Examenul se va desfășura prin susținerea unui interviu și a unui test de verificare a cunoștințelor care este compus dintr-un test grilă și o probă practică. Vor fi declarați admiși candidații care vor obține cel puțin nota 6.00. Candidații admiși vor fi înscriși pe Tabloul Arbitrilor Tribunalului de Arbitraj Instituționalizat. Taxa de înscriere pe tablou este de 1000 RON si se achita in termen de 30 de zile de la comunocarea rezultatelor finale, ale examenului. Bibliografie:

Codul de procedură civilă – Cartea a IV-a. Despre arbitraj (art. 541 – 621 CPC); – Cartea a VII–a. Titlul IV.

Arbitrajul internațional și efectele hotărârilor arbitrale străine (art. 1110 – 1132 CPC).

Informații suplimentare

– tel. 0745 316 959; 0733 046 033;

– e-mail: iulica.burticioiu@gmail.com; vlaicu_rodica@yahoo.com;

– la sediul Tribunalului Permanent de Arbitraj Instituționalizat

– str. G-ral Matei Vlădescu nr. 1, bl. 20, parter, ap. 1, municipiul Târgoviște, județul Dâmbovița.


 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
loading...
Conținutul website-ului Jurnal de Craiova este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către Jurnal de Craiova sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website. Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor Jurnal de Craiova, vă rugăm să ne contactați folosind formularul Contact.

About Ciurezu Marian Bogdan

Ciurezu Marian Bogdan
De ce Jurnal de Craiova ? Pentru ca acest oras merita mult .. Multi inca nu realizeaza ce oras minunat avem ! Orasul merita o altfel de presa chiar daca online ! Adevarul ... trebuie sa fie cel care conteaza !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Citește articolul precedent:
Cat va creste punctul de amenda, in urma majorarii salariului minim brut

Ministrul Muncii, Lia Olguța Vasilescu, a anunțat, joi majorarea salariului minim brut, începând cu 1 ianuarie 2018. Acesta va crește...

Închide