Trump este amenintat de Bernie Sanders

0
520
Trump este amenintat de Bernie Sanders
Trump este amenintat de Bernie Sanders

Senatorul democrat Bernie Sanders a avertizat că-i va face zile fripte lui Donald Trump, dacă acesta va demara măsurile promise în campania electorală îndrepatate împotriva minorităţilor din America.

Fostul candidat al democraţilor adaugă însă că este pregătit să colaboreze cu Trump pentru a îmbunătăţi traiul clasei muncitoare din SUA.

Sanders, care a sprijinit-o pe Clinton după ce aceasta l-a învins în lupta din interiorul Partidului Democrat pentru Casa Albă, i-a avertizat pe republicani să nu aplice măsurile dure împotriva minorităţilor.

“Dacă Donald Trump apelează la furia oamenilor şi o foloseşte împotriva musulmanilor, hispanicilor, afro-americanilor şi femeilor, noi vom fi cel mai groaznic coşmar al lui”, a postat pe Twitter senatorul de Vermont.

Într-o declaraţie făcută cu o zi înainte, Sanders şi-a exprimat disponibilitatea de a colabora cu Trump pe anumite domenii.

“În ipoteza că domnul Trump va fi serios şi se va ţine de cuvânt cu promisiunile făcute în campanie, referitoare la îmbunătăţirea traiului zilnic al familiilor de muncitori, atât eu, cât şi ceilalţi progresişti din rândul democraţilor, suntem gata să conlucrăm cu el. Dar dacă va pune în vigoare politicile sale rasiste, sexiste, xenofobe sau cele anti-ecologiste, vă asigur că îl vom combate viguros”, a spus liderul democraţilor americani.

În vârstă de 75 de ani, mesajul lui Sanders din campanie a rezonat cu doctina liberalilor şi milenarilor americani. El va fi aproape sigur reales ca senator de Vermont în 2018 şi a sugerat că va candida din nou la alegerile prezidenţiale din 2020.

“Patru ani de-acum încolo reprezintă o perioadă de timp destul de lungă. O vom lua iar pas cu pas, dar nu exclud nicio variantă”, a declarat Bernie Sanders pentru Associated Press.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.