Trupa Taxi a lansat o piesa politica destul de dura !

2
203

Trupa Taxi a lansat o piesa politica destul de dura ! 1Trupa TAXI a lansat melodia „Ca ei”, o piesa politica extrem de dura, „dedicata, cu profunda repulsie si nedisimulata ura, tuturor celor responsabili. Tuturor”. In videoclipul postat pe Youtube apare actorul Victor Rebengiuc. „Prezenta dumneavoastra ne onoreaza, domnule Rebengiuc”, este mesajul trupei TAXI.
Refrenul piesei este urmatorul: „Ba, nenorocitilor! Nu va doresc sa va crape nici capul, nici inima in trei! Ba nenorocitilor! Va doresc sa traiti, va doresc sa traiti ca ei!”.

Citeste si :  Vineri, un nou val de proteste furioase in intreaga tara

In timpul unui concert sustinut in 24 februarie, Dan Teodorescu, solistul trupei TAXI, a invitat publicul sa transmita un mesaj partidului condus de Liviu Dragnea. Solistul incepe prin a spune ca ”Nu e PSD”, repeta propozitia de cateva ori apoi atrage atentia publicului ca e rarait si mai are si alte probleme de pronuntie deci ”Nu e PSD” se va intelege sigur foarte diferit. Publicul amuzat ii intra in joc si timp de cateva secunde concertul se opreste pentru ca solistul trupei TAXI impreuna cu toti cei prezenti la eveniment sa transmita deja celebrul mesaj pentru PSD: ”M**e PSD”. Prima data cand a aparut in spatiul public o astfel de initiativa a solistului de la TAXI a fost in 5 ianuarie, atunci cand Teodorescu sustinea un concert in Beraria H din capitala.

Lasa un comentariu aici !

2 COMENTARII

  1. Bună ziua,
    In 22 iunie 2017 ati postat un articol f. documentat in Craiova Veche /Valea Orbetilor din Craiova, rebotezată ulterior strada Rahovei.
    In numele tuturor locatarilor din blocul 7 de pe str. Stefan cel Mare am rugămintea să ne indicați sursa de documentare. Am dori sa stim data la care denumirea străzii din Rahova a devenit Stefan cel Mare.Ne este necesară această precizare deoarece locatarii acestui bloc sunt in litigiu cu un oarecare care se pretinde proprietarul terenului de sub blocul nr.7 din str. Stefan cel Mare , el sustinind ca acest teren apartinea strazii actuale Păltinis la 1951 si nu strazii actuale Stefan cel Mare !
    Cu mii de multumiri anticipate !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.