Tudor Chirila a lansat piesa 1 Mai – Video

0
317

Tudor Chirilă a scris pe pagina sa de Facebook care sunt lucrurile pe care le-a învățat în această perioadă de carantină și și-a amintit azi, de 1 Mai, ce înseamnă această sărbătoare pentru el, care îl duce cu gândul inevitabil la mare, la Vama Veche.

Tudor Chirilă se descrie drept un om complet schimbat, în sensul că a reușit să vadă anumite lucruri cu alți ochi. Într-o postare de pe Facebook, cântărețul a notat care sunt concluziile sale după toată perioada prin care a trecut și trece în continuare România, iar la mesajul său a postat videoclipul melodiei sale, „1 Mai”, ca o dedicație pentru cei care îl iubesc.

Citeste si :  Video : Candidat la examenul de permis, depistat sub infuenta bauturilor alcoolice

„Perioada de izolare m-a ajutat să cunosc oameni pe care nu i-aș fi cunoscut vreodată. Am ieșit din conformismul social al relațiilor bătătorite. Copiii știu să trăiască cu adevărat. Noi îi încurcăm foarte des”, sunt câteva dintre concluziile trase de artist.

„Bătrânii sunt mult mai puternici decât îi percepem noi”
Chirilă a mai scris că singurătatea l-a învățat că nu este un dușman, ci îi poate fi o adevărată prietenă, căci a găsit câteva lucruri bune la izolarea de ceilalți.

A avut câteva cuvinte de adresat și la adresa bătrânilor, cei care au cel mai mult de suferit în această perioadă: „Bătrânii sunt mult mai puternici decât îi percepem noi. Au inimile deasupra apei”.

Citeste si :  Nico - Indestructibili (videoclip)

„Împreună este un cuvânt la care trebuie să ne tot gândim. Muzica este teatru. Teatrul este muzică. Englezii sunt mult mai aproape de adevăr: they PLAY their instruments. Noi cântăm la instrumente. Când nu te mai joci, ești mort. La zece ani a trebuit să mă despart de toți prietenii mei de la blocul din care familia mea se muta. Este o despărțire care mi-a marcat traiectoria. La șaisprezece ani priveam sâmbăta seara străzile ude ale Bucureștiului din balconul blocului în care locuiam”, a mai scris Chirilă.

Citeste si :  Cortes feat. Bianca - Fara ea, fara el (piesa noua)

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.