Tudorel Toader replica dura pentru Teodorovici

0
192
Tudorel Toader replica dura pentru Teodorovici 1
Tudorel Toader replica dura pentru Teodorovici

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a comentat miercuri atacul ministrului de Finante, Eugen Teodorovici. Acesta din urma ii reprosase lui Toader ca este plecat in delegatie si ca nu a avizat proiectul fondului suveran de investitii.

„Eu spuneam si repet, cu toata convingerea: fiecare dintre noi trebuie sa fie evaluat, fiecaruia ii vine o vreme a evaluarii. Cu privire la nemultumirea domnului Teodorovici, am citit si eu in presa cand eram la Roma. Domnul Teodorovici stie ca il apreciez si ca avem o foarte buna relatie. Eu am crezut si cred inca faptul ca in momentul in care a dat acea declaratie, probabil emotionala, s-a gandit la altceva sau altcineva, pentru ca facut doua afirmatii. Una privind ziua de vineri, cand as fi fost in delegatie, si alta privind avizarea Fondului Suveran. Va asigur ca ambele afirmatii nu au acoperire faptica. Vineri eram la Ministerul Justitiei, incepand de la si 7 si 15 minute, vineri am evaluat cei 8 candiati pentru functiile de conducere din Parchetul General, DNA si DIICOT. Tot vineri am vorbit in mai multe randuri cu domnul Teodorovici, cu expertii dansului, tot vineri am mers cu secretarii de stat la Ministerul de Finante si am discutat desapre OUG privind insolventa. Prin urmare, vineri nu am fost in nicio degelatie.

Stiti ca fost aprobata o lege privind fondul suveran. CCR a declarat legea ca fiind neconstitutionala. Ministerul de Finante a elaborat un proiect de ordonanta de guvern privind fondul suveran. I-am dat aviz negativ pentru ca iesise din termenul in care guvernul era abilitat sa emita ordonante. Ministerul de Finante a revenit cu un proiect de ordonanta. A trimis in copie la MJ, MJ a formulat observatii de imbunatatire. La MJ nu a venit proiectul de avizare, a venit o copie prealabila”, a declarat Tudorel Toader.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.