Tutuianu, miscare in Parlament care il baga in sperieti pe Dragnea

0
449
Tutuianu, miscare in Parlament care il baga in sperieti pe Dragnea
Tutuianu, miscare in Parlament care il baga in sperieti pe Dragnea

Adrian Tutuianu, fost vicepresedinte al PSD, exclus recent din partid, a depus cerere la conducerea Senatului pentru infiintarea unui nou grup parlamentar. Acesta se numeste „Unirea” su cuprinde parlamentari proveniti din mai multe partide.

Solicitarea, adresata presedintelui Senatului, Calin Popescu Tariceanu, este datata 10 decembrie.

In document se arata ca, in conformitate cu prevederile Regulamentului Senatului, a fost constituit „Grupul Parlamentar al senatorilor independenti/neafiliati denumit «Unirea»”.

Grupul contine sapte membri, exact cat prevede Regulamentul Senatului ca minim pentru infiintare. Grupul este condus de Adrian Tutuianu si din el fac parte senatori din sase judete (Covasna, Constanta, Maramures, Ialomita, Ilfov si Salaj).

Tutuianu, miscare in Parlament care il baga in sperieti pe Dragnea 1

Fostul vicepresedinte al PSD solicita conducerii Senatului ca noul grup sa beneficieze de secretariat tehnice, mijloace de transport si „logistica necesara in vederea desfasurarii corespunzatoare a activitatii”.

Visits: 0

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.