Ucigas liber si periculos ! Barbatul care a ucis un politist e inca liber, dupa 36 de ore de la asasinat.

0
333

Ucigas liber si periculos ! Barbatul care a ucis un politist e inca liber, dupa 36 de ore de la asasinat. 1Individul care a impuscat mortal un politist e inca liber, la aproape 36 de ore de la asasinat. Asta desi forte importante au fost mobilizate pentru prinderea lui – infractorul e cautat cu drone, elicoptere si camere cu termoviziune. Intre timp, seful Politiei Romane acuza IPJ Timis ca a organizat prost misiunea in timpul careia omul legii a fost ucis, iar ministrul de Interne, Carmen Dan, anunta ca nu va demisiona.

In incercarea de a-l gasi pe individul care le-a ucis colegul, politistii au organizat filtre in trafic, in zona localitatii Recas, unde au informatii ca s-ar ascunde Ionel Lepa.

Anchetatorii cred ca fugarul si-a petrecut noaptea intr-o casa pentru ca in podul locuintei au fost gasite mai multe urme de sange.

Intre timp, seful Politiei Romane critica operatiunea in care un om al legii a fost impuscat mortal de un urmarit international pentru talharie.

Chestor Ioan Buda, seful Politiei Romane: Actiunea a fost organizata defectuos. Politistul nostru de la Urmariri l-a urmarit un kilometru, a tras mai bine de 36 de focuri.

Adevaratii vinovati nu sunt la IPJ Timis, ci in fruntea Ministerului de Intene, spun reprezentantii sindicatelor din Politie, care cer demisia lui Carmen Dan.

Dumitru Coarna – presedintele Sindicatului National al Politistilor si Personalului Contractual (SNPPC): 80% din efective sunt dotate in acest moment cu pistoale Carpati model 74. Sunt situatii in care politistii nu au nici pistol. Au doar tocul ala, nu exista armament in dotare, nici acel Carpati. Aici suntem.

Carmen Dan – ministrul de Interne: Cred ca nu crede nimeni ca ministrul este cel care echipeaza un politist care pleaca in misiune.

Dumitru Coarna – presedintele Sindicatului National al Politistilor si Personalului Contractual (SNPPC): Aceasta femeie trebuie sa plece. Nu neaparat ca am o problema personala. Eu am o problema cu gestionarea necorespunzatoare a acestui minister.Subfinantarea MAI ucide la propriu, atat politisti, cat si cei pentru care lucram noi.

Carmen Dan – ministrul de Interne: Daca as putea prin demisia mea sa redau viata celui politist, va asigur ca as face-o fara sa stau pe ganduri.

Aproape 400 de oameni ai legii il cauta pe criminalul politistului Cristian Amariei. Operatiunea e concentrata pe o raza de 40 de kilometri. Se folosesc elicoptere, drone si camere cu termoviziune.

Lasa un comentariu aici !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.