ULTIMA ORA Un oras din Romania a ramas fara apa: Autoritatile sunt IN ALERTA – alunecari de teren

0
228
ULTIMA ORA Un oras din Romania a ramas fara apa: Autoritatile sunt IN ALERTA - alunecari de teren 1
Craiova ramane si fara apa rece doar in Centru

Alerta intr-un oras important din Romania. Aproape toti locuitorii au ramas fara apa potabila din cauza unei alunecari de teren. Totul se intampla in Bacau, acolo unde conducta magistrala care alimenteaza orasul a fost avariata de o alunecare de teren. Oamenii merg acum dupa apa la izvoare aflate la 10 kilometri de oras.

Autoritatile estimeaza ca abia miercuri va fi reluata furnizarea apei in Bacau. Conducta, care a fost reabilitata in 2011 cu 25 de milioane de euro, fonduri de la Uniunea Europeana, a cedat pe traseu. Un deal a alunecat in localitatea Valea Uzului si a avariat grav conducta. Versantul va trebui consolidat. Autoritatile au anuntat ca incearca sa furnizeze apa cu program, doua ore dimineata si doua seara.
Oamenii se plang insa ca de fapt curge doar cateva zeci de minute si cu presiune scazuta. Intre timp, merg sa ia apa de la cismele, la 10 kilometri de oras. Bacaul nu are acum o conducta de rezerva care sa alimenteze orasul in cazul unei avarii la conducta magistrala.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.
Citeste si :  Furnizorul de internet RCS-RDS actionat in instanta in Statele Unite

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.