Un camion cu ajutoare umanitare, colectate în județul Olt, va ajunge în Ucraina

0
101

Un camion cu ajutoare umanitare, colectate în județul Olt, va ajunge în Ucraina cu ajutorul Oficiului Județean de Poștă Olt. Donațiile colectate constau în alimente neperisabile, produse de igienă, echipamente medicale, îmbrăcăminte și încălțăminte, dar și produse din categoria celor de încălzire.

Vasile Iosub, director Oficiul Județean de Poștă Olt: “În colaborare cu autoritățile locale, respectiv prefectura județului Olt, cu ajutorul domnului prefect Florin Homorean, am pus la dispoziție un mijloc de transport MAN pentru expedierea donațiilor făcute de cetățenii din municipiul Slatina. Această colaborare va continua și în zilele următoare, fiind contactați inclusiv de Crucea Roșie județul Olt, pentru ca săptămâna viitoare să efectuam un transport cu medicamente, truse medicale și alte obiecte de ajutor medical. Prin cele 2 centre de colectare respectiv OZP Slatina și OZP Caracal, cât și prin celelalte oficii poștale vom continua să primim și să expediem donațiile făcute pentru Ucraina, de către salariații poștali și cetățenii din județul Olt”.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.