Un consilier judetean PSD a postat pe Facebook un trucaj cu Presedintele Iohannis in haine naziste
Un consilier judetean PSD a postat pe Facebook un trucaj cu Presedintele Iohannis in haine naziste

Un consilier judetean PSD a postat pe Facebook un trucaj cu presedintele Iohannis in haine naziste. Constantin Guguianu, consilier judetean PSD la Vrancea Constantin Guguianu este fost ofiter de contrainformatii militare si este de 15 ani consilier judetean in Consiliul Judetean Vrancea.

O postare pe Facebook cu figura presedintelui Romaniei, Klaus Iohannis, practic un trucaj in care seful statului apare imbracat in haine militare naziste, a fost distribuit de consilierul judetean PSD Constantin Guguianu.

Citeste si :  Diaspora propune un reset complet si reforma profunda a clasei politice. Afla de aici principalele revendicari!

Unii dintre care au vazut postarea s-au grabit sa o dezaprobe, considerand-o incalificabila pentru un ales judetean.

“Va reamintesc ca promovarea si raspandirea insemnelor naziste constituie, conform legii, infractiune”, a comentat la postare un vrancean, iar altul a fost mai categoric si a cerut raportarea postarii la Facebook.

Un consilier judetean PSD a postat pe Facebook un trucaj cu Presedintele Iohannis in haine naziste 1

Constantin Guguianu a parut ca nu intelege unde este problema si le-a raspuns celor care l-au criticat in felul urmator: “Nu inteleg comentariile astea docte”.

Constantin Guguianu este fost ofiter de contrainformatii militare si de 15 ani este consilier judetean la Vrancea ales pe listele PSD. Acesta a indeplinit pentru o perioada si functia de director al Casei de Pensii Vrancea.

Citeste si :  ARC solicita referendum anti Kozlodui simultan cu referendumul pentru familie

Guguianu urmeaza o serie lunga de iesiri provocatoare la adresa sefului statului. Ilan Laufer, pe care Iohannis l-a refuzat pentru postul de ministru al Dezvoltarii, a spus despre presedinte ca “este etnic german” si ca “are o legatura dubioasa cu Forumul Democrat German, mostenitoarea unei organizatii naziste”.

La randul sau, fostul ministru al educatiei, senatorul PSD Liviu Pop, a spus ca presedintele Klaus Iohannis a condus o organizatie care este “continuatoare” a unui grup nazist.

Lasa un comentariu aici !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.