Un craiovean cu o voce de aur la doar 14 ani direct in finala Next Star

0
447
Horia Necsu - Un craiovean cu o voce de aur la doar 14 ani direct in finala Next Star
Horia Nescu – Un craiovean cu o voce de aur la doar 14 ani direct in finala Next Star

Horia Nescu este concurentul care a reusit sa emotioneze pana la lacrimi juriul Next Star si sa se califice direct in marea finala NEXT STAR 2016. Pustiul in varsta de 13 ani a primit trofeul Golden Star, dupa ce a interpretat inegalabil piesa „Je suis malade” a Laurei Fabian. Juriul a ramas fara cuvinte in fata talentului uluitor al copilului. Horia Nescu este olimpic la matematica si engleza, viseaza sa devina medic, dar pana atunci a decis sa vindece suflete. Aflati mai jos povestea lui si vedeti VIDEO de pe scena Next Star.
Horia Nescu are 13, vine din Craiova si a oferit, pe scena Next Star, cea mai spectaculoasa interpretare a piesei ”Je suis malade”! Horia a lasat juriul fără cuvinte si a ajuns directin marea finala Next Star. Horia Nescu aimpresionat cu o voce spectaculoasa si cu o interpretare pe masura. In culise, parintii lui Horia isi framantau mainile de emotie si mandrie, lacrimand ascultandu-l pe copil.

 

Prezentarea craioveanului nostru – Horia Nescu !

Interpretarea lui Horia Nescu

Juratii au fost uimiti de vocea lui Horia, care le-a facut pielea de gaina. L-au aplaudat indelung. Momentul serii a fost completat de Golden Starul pe care Alina Eremia i l-a inmanat lui Horia și care îl trimite direct în Marea Finala Next Star!
Horia Nescu scrie poezii, picteaza, canta si este olimpic la matematica si engleza. Acestea sunt doar cateva dintre talentele cu care copilul a fost inzestrat. Horia Nescu este un copil minune si un elev model. Are in palmaresul sau numeroase diplome si zeci de medalii castigate la olimpiade scolare.
Soarta l-a inzestrat cu multe talente si cu fiecare har, produce admiratie in sufletele celor care ajung sa-l cunoasca. Muzica a descoperit-o de cand a vazut filmul Titanic, la varsta de 9 ani. A incercat sa invete melodia „My heart will go on” si de aici a inceput totul. Practic, s-a indragostit de muzica.

Momentul de dupa interpretare ! Absolut fantastica reactie a juriului !

Horia are si alte talente. Este olimpic la matematica si engleza, concursuri organizate in tara si in strainatate. De la 9 ani castiga medalii, iar primul concurs la care a participat a fost Cangurul si de atunci a explorat tainele matematicii.
Horia este un copil exceptional din toate punctele de vedere, spun profesorii sai, care il considera un copil model.
Orice parinte si-ar dori acest copil minunat. Dar el este modest si viseaza sa ajunga medic intr-o buna zi. Pana atunci, spera sa vindece suflete prin muzica.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.