Un craiovean este noul președinte al filialei USR Diaspora

0
258

Dan Enache este noul președinte al filialei USR Diaspora, fiind ales cu peste 57 % din voturile exprimate pe parcusul scrutinului online încheiat duminică.

Dan este originar din Craiova, fiind plecat din țară din 2008 și stabilit în Elveția de patru ani. La cei 41 de ani sai, Dan este recunoscut ca un foarte bun profesionist în strategie și negocieri comerciale, cu peste 15 ani de experiență în companii multinaționale din România, Franța și Elveția. El a ales să se implice în politică încă din 2016, fiind unul dintre membrii fondatori ai filialei USR Diaspora.

“Cel mai important lucru pentru mine este construcția de relații pe termen lung, sustenabile. De aceea, încrederea echipei și a colaboratorilor a venit întotdeauna cu succesul profesional și politic. Vă invit să ne folosim spiritul liber care ne-a adus împreună și creativitatea în folosul USR PLUS și, cu structura și organizarea unui partid care guvernează România, să putem fi și mai eficienți pentru a ajunge mai ușor la românii din Diaspora, pentru a susține efortul de guvernare de acum și pentru a ne pregăti și mai bine în vederea unui an 2024 excepțional.” spune Dan Enache.

Tot în acest weekend, filiala a ales și componența noului birou de conducere, format din 21 de membri. Cele 48 de ore au încheiat o campanie desfășurată pe parcursul a trei săptămâni în care peste 100 de membri USR din toată lumea au avut ocazia să concureze și să își prezinte propriile idei politice. Scrutinul de față aduce o reprezentare variată din punct de vedere geografic, din Republica Moldova și Italia până în Marea Britanie și Canada.

Iulian Lorincz, deputat USRPLUS pentru Diaspora, vice-președinte al noului birou, transmite următorul mesaj către membrii USR PLUS: “Alegerile interne ale USR Diaspora au trecut și este momentul să ne amintim că suntem aici ca să lucrăm împreună, că este loc pentru fiecare coleg dornic să se implice activ în viața filialei. Toți cei care am făcut pasul către USR PLUS am făcut-o cu speranța și voința de a schimba lucrurile în bine, acasă. România are nevoie de energia și entuziasmul fiecăruia dintre noi.”

Alegerea noului birou coincide cu definitivarea fuziunii USR PLUS, ceea ce trasează și primele obiective ale noii echipe. USR Diaspora vă continua proiectele începute cu colegii de la PLUS, iar ca filială a românilor din Diaspora va continua să consolideze relațiile cu toate comunitățile de români din lume. Ca parteneri în coaliția de guvernare, USR PLUS Diaspora își asumă misiunea de a ajuta cu acțiuni concrete milioanele de români din afara granițelor României și de a fi puntea dintre aceștia și guvernul în exercițiu.

Visits: 0

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.