>
Home » Actualitate » Actualitate Craiova » Un gest frumos pentru cainii din adăpostul de la Breasta

Un gest frumos pentru cainii din adăpostul de la Breasta

Câinii din adăpostul canin de la Breasta vor avea parte luna aceasta de o surpriză plăcută. Asociația „Viața Animalelor“ organizează, de câțiva ani încoace, evenimentul „Și eu cred în Moș Crăciun“, prin care își dorește să sprijine patrupedele aflate în adăpostul canin cu hrană și să ajute la promovarea adopției. Moș Crăciun va ajunge la Breasta miercuri, pe 20 decembrie. „Asociația “Viața Animalelor“, în colaborare cu SC Salubritate, organizează, pentru al cincilea an consecutiv, evenimentul “Și eu cred în Moș Crăciun“. Evenimentul va avea loc în data de 20 decembrie 2017, orele 10.00-14.00, la adăpostul canin Breasta. Acțiunea noastră are ca scop colectarea de alimente pentru câinii aflați în adăpost și promovarea adopțiilor câinilor fără stăpân. Cu această ocazie, invităm cetățenii orașului nostru, iubitorii de animale, să vină în număr cât mai mare la adăpostul Breasta cu un sac de bobițe sau conserve și, bineînțeles, pot să plece acasă cu un cățel“, a declarat Aurelia Loacă, reprezentant al Asociației „Viața Animalelor“.

La rândul lor, reprezentanții SC Salubritate Craiova SRL spun că și ei susțin aceste acțiuni. „Astfel de evenimente sunt necesare pentru a-i informa pe oamenii care vor să adopte un câine fără stăpân unde trebuie să vină, care sunt pașii pe care trebuie să îi urmeze și responsabilitățile pe care aceștia trebuie să și le asume. Evenimentul se înscrie în seria acțiunilor frecvente pe care le desfășurăm împreună cu organizațiile de protecție a animalelor din Craiova. Iubitorii de animale sunt un sprijin constant pentru noi și suntem convinși că numai împreună putem ajuta la creșterea numărului de adopții canine. În acest an, peste 2.100 de câini au fost adoptați de la noi din adăpost“, a declarat Mihai Butari, director general în cadrul SC Salubritate Craiova SRL

 

loading...
Conținutul website-ului Jurnal de Craiova este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către Jurnal de Craiova sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website. Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor Jurnal de Craiova, vă rugăm să ne contactați folosind formularul Contact.

About Ciurezu Marian Bogdan

De ce Jurnal de Craiova ? Pentru ca acest oras merita mult .. Multi inca nu realizeaza ce oras minunat avem ! Orasul merita o altfel de presa chiar daca online ! Adevarul ... trebuie sa fie cel care conteaza !
Citește articolul precedent:
ALDE DOLJ: SPRIJINIM MICII FERMIERI

Andra Popescu, Vicepreședinte ALDE Dolj: ”Aprobarea Schemei de ajutor de minimis pentru aplicarea Programului privind susținerea crescătorilor de suine vine...

Închide