Un întreg etaj al Ambulatoriului din cadrul Clinicii de Pediatrie a Spitalului Municipal Filantropia a fost renovat și dotat cu mobilier nou.

0
267

Ambulatoriul Clinicii de Pediatrie a Spitalului Municipal „Filantropia“ din Craiova a fost renovat și dotat cu mobilier nou. La acest etaj funcţionează cabinetele de Pediatrie, O.R.L., Dermatologie și Oftalmologie.

Anunţul a fost făcut de către primarul Craiovei, Lia Olguţa Vasilescu. Spitalul „Filantropia“ se află în subordinea municipalităţii.

„Un întreg etaj al Ambulatoriului din cadrul Clinicii de Pediatrie a Spitalului Municipal Filantropia a fost renovat și dotat cu mobilier nou.

Etajul al treilea al secției de pe strada Corneliu Coposu va găzdui cabinete de specialitate pentru tratarea copiilor sosiți în Ambulatoriu, precum Pediatrie, O.R.L., Dermatologie și Oftalmologie.

Acoperișul și întreg palierul etajului superior au fost reparate și modernizate, holurile, terasele, toate încăperile și grupurile sanitare au fost igienizate, s-au schimbat instalațiile electrice, elementele de tocărie și covorul PVC.

Cabinetele medicale au fost mobilate și urmează să fie dotate cu echipamente medicale specifice în cel mai scurt timp. Aceste lucrări se înscriu în șirul de acțiuni desfășurate permanent de Primăria Craiova pentru asigurarea unei infrastructuri medicale moderne la nivelul municipiului“, a scris, pe Facebook, Olguţa Vasilescu.

Hits: 0

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.