Un mic dejun sanatos si usor de preparat! Omletă cu legume la cuptor

0
98

Un mic dejun sanatos si usor de preparat! Omletă cu legume la cuptor 1Dacă vrei să-i surprinzi pe cei dragi cu un mic dejun gustos şi sănătos, acestă reţetă este alegerea perfectă. Omletă cu legume la cuptor, o masă delicioasă ce se obţine într-un timp foarte scurt. 

INGREDIENTE:

– 100 de grame de spanac, tocat mărunt;
– Un ardei roşu, tocat mărunt;
– Un ardei gras verde, tăiat mărunt;
– 100 de grame de roşii cherry;
– Şase ouă;
– 1/4 linguriţă de sare;
– 1/4 linguriţă de busuioc;
– 1/4 linguriţă de oregano;
– 1/4 linguriţă de piper;
– 100 de grame de brânză feta, mărunţită;
– O legătură de pătrunjel, tocat mărunt;

Citeste si :  Salubritate Craiova : In prezent, actioneaza pe strazile Craiovei 24 de utilaje care imprastie material antiderapant si transporta sare catre punctele intermediare din oras

Mod de preparare:

Articolul continua dupa recomandari

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

Pentru început, se preîncălzeşte cuptorul la o temperatură de 170 de grade şi se tapetează o tavă de copt pentru brioşe cu ulei de măsline, apoi se adaugă în fiecare formă, în mod egal, spanac, ardei roşu, ardei, verde şi roşii.

Într-un castron, se bat ouăle, apoi se adaugă sarea, busuiocul, oregano şi piperul. Se amestecă până ce toate condimentele se integrează complet. Apoi se adaugă amestecul de ouă peste legumele din tavă, iar deasupra se asezonează cu brânză feta. Se introduce tava în cuptor şi se găteşte, timp de 25 de minute, până ce omleta se rumeneşte. La final, se scoate omleta pe un platou de servire, se asezonează cu pătrunjel proaspăt. Se serveşte imediat.

Lasa un comentariu aici !
Da-i o nota !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.