Un ministru din Guvernul Ponta denunta DICTATURA lui Dragnea in PSD

0
328
Un ministru din Guvernul Ponta denunta DICTATURA lui Dragnea in PSD
Un ministru din Guvernul Ponta denunta DICTATURA lui Dragnea in PSD

Aurelia Cristea, inițiatoarea legii antifumat și fost ministru, critică aspru partidul după demisia sa din partid, care a venit odată cu scandalul ordonanței de urgență.

„În PSD acuma e o dictatură. Dictatura Dragnea. Cine nu este de acord cu ceea ce spune Liviu Dragnea şi câteva slugi din jurul lui este dat afară. Dacă nu se va ridica un grup suficient de puternic de lideri din rândul celor care sunt astăzi lideri, dintre cei care au adus voturi pentru partid, atunci nu e nicio şansă ca Dragnea să nu-şi pună în aplicare tot planul de subjugare a justiţiei, pentru că acesta este planul, ca justiţia să fie la mâna lor” , a spus Aurelia Cristea pentru Adevărul.

Inițiatoarea legii antifumat a mai vorbit despre cum sunt percepute protestele de amploare la nivelul PSD. Ea susține că nu s-a luat niciodată în considerare o conștiință națională, ci doar implicarea unor ONG-uri sau a unor interese externe.

Sunt multe voci în PSD care îşi doresc ca Justiţia să nu mai poată aresta, să nu mai poată să cerceteze în special în ceea ce priveşte deciziile administrative, deciziile în plan local cu privire la cheltuirea banului public, pentru că acolo sunt cele mai mari probleme. Foarte mulţi s-au plâns că ei nu pot să mai facă nimic, nu pot să mai facă proiecte pentru că vine DNA-ul şi-i leagă sau vine Curtea de Conturi şi pe urmă se face sesizare la DNA. Atunci e foarte clar planul de a face ca lucurile să funcţioneze în maniera în care să nu se poată cerceta sau să se cerceteze mult mai greoi, astfel încât să nu se mai ajungă la ei. De altfel, dezincriminarea abuzului în serviciu şi a conflictului de interese au ca scop să funcţioneze o reţea de utilizare şi sifonare a banului public care a funcţionat în ultimii 20 de ani şi vedem România este în ce situaţie este.

Dictatura in PSD a atins conte alarmante odata cu alegerea lui Liviu Dragnea fiind singurul care a candidat la Presedentia PSD . 

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.