Un nou scandal la Spitalul Clinic de Urgenta din Craiova

0
180

 

Un nou scandal la Spitalul Clinic de Urgenta din Craiova 1Inca un scandal pe holurile Spitalului de Urgenta Craiova. Protagonist ar fi acelasi dr. Mugur Liviu Riza, un cunoscut al Comisiei de Disciplina a unitatii medicale.

Potrivit reprezentantilor Inspectoratului de Politie al Judetului Dolj, luni dimineata, un cadru medical a sunat la 112 si a anuntat ca dr. Riza provoaca din nou scandal. Oamenii legii spun ca echipajul de politisti care a fost trimis la Spitalul de Urgenta Craiova a hotarat sa-l amendeze pe dr. Riza pentru provocare de scandal. „Un cadru medical a sunat la 112 si a sesizat faptul ca persoana in cauza provoaca scandal in blocul operator, ca isi jigneste colegii si ii impiedica sa-si desfasoare activitatea in bune conditii. Un echipaj de la Sectia 2 Craiova a mers la fata locului si a intervenit pentru detensionarea situatiei. A fost luata masura sanctionarii contraventionale cu amenda in valoare de 3.000 de lei pentru incalcarea prevederilor Legii 61/1991”, au precizat politistii doljeni.

Citeste si :  Taximetrist craiovean recalcitrant : Daca-ti dau un pumn ..

Potrivit legii, provocarea ori participarea la scandal in locuri publice se sanctioneaza cu amenda intre 200 si 1.000 de lei. In cazul in care scandalul este provocat intr-o institutie de invatamant sau unitate medicala, amenda este de la 1.000 la 3.000 de lei.

Interventia politistilor a fost filmata chiar de dr. Riza, iar filmul a fost postat pe internet in cursul zilei de miercuri. In imagine se aude cum dr. Riza le reproseaza politistilor ca au intrat peste el in sala de operatii fara a avea acest drept, dar spune si ca o sa prezinte filmarea superiorilor celor doi agenti.

Citeste si :  10 August - Ziua care baga in sperieti PSD-ul, vine marele protest din Piata Victoriei

Spitalul Clinic de Urgenta din Craiova se confrunta tot mai des cu cat mai multe scandaluri intre medici ,iar pacientii sunt tot mai dezamagiti de felul in care sunt tratati.

Lasa un comentariu aici !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.