Un primar din Mehedinți a pus palmieri pe marginea drumului pentru că așa a văzut în vacanțe și i-a plăcut

0
217

Nu au asfalt pe toate străzile, dar primarul le-a plantat palmieri pe marginea drumului. Acesta este peisajul uluitor într-o comună din județul Mehedinți, acolo unde primarul a înlocuit corcodușii autohtoni cu copacii exotici. Spune că s-a inspirat din vacanțele de peste hotare, iar pentru asta a cheltuit din bugetul local 100.000 de lei, potrivit digi24.ro.

140 de palmieri au fost cumpărați și plantați în comuna Șimian de către primărie. Edilul a alocat din bugetul local 100.000 de lei pentru copacii exotici și spune că aceasta este o sumă destul de mică, având în vedere că localitatea are 12.000 de locuitori și un buget pe măsură. Părerile oamenilor din localitate sunt împărțite. Cei mai mulți și-ar fi dorit ca pe marginea drumului să fie pomi fructiferi, care le-ar fi fost mai utili. Însă cu palmierii spun că nu au niciun beneficiu – doar au un peisaj oarecum exotic. De altfel, primarul a spus că i-a venit ideea cu palmierii după ce și-a petrecut vacanțe în țări exotice unde a văzut palmieri și i-au plăcut.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.