Un roman va conduce masoneria lumii

0
184

Un roman va conduce masoneria lumii 1Romania va prelua presedintia Conferintei Mondiale a Ritului Scotian prin Suveranul Mare Comandor Stelian Nistor, 33°, care va fi pentru cinci ani, din 2020, Presedintele Conferintei Mondiale.

In perioada 31 mai – 2 iunie, o delegatie a Supremului Consiliu al Ritului Scotian Antic si Acceptat din Romania a participat la Roma la Sesiunea Nationala a Ritului Scotian din Italia. Cu aceasta ocazie, Supremul Consiliu italian a acordat titlul si medalia de Membru de Onoare, cea mai inalta distinctie ce se poate acorda unui strain, conducatorilor Ritului din trei tari: Statele Unite, Israel si Romania.

Citeste si :  Romania se pune si mai prost cu Rusia, dupa ultimul document semnat de Teodor Melescanu: Doar 10 tari din Europa au mai participat

“Succesul international este categoric al Romaniei. Acasa crestem mostenirea trecutului masonic, atat de intrepatruns cu cel al devenirii natiunii noastre, pana cand vom ajunge noi insine inaintasii cu care sa se legitimeze cei ce ne vor urma. Ne asteapta noi raspunderi si incercari, de data asta la nivel mondial. Stim de unde venim si, increzatori in destinul Tarii noastre, mergem inainte!”, a declarat Stelian Nistor.

In tara noastra, Ritul este condus de catre Suveranul Mare Comandor Stelian Nistor, 33, care urmeaza sa preia, in numele Romaniei, postul de presedinte al Conferintei Mondiale a Ritului Scotian, incepand din 23 mai 2020 si pana in 2025.

Citeste si :  Anca Jurma, sefa interimara a DNA: Atat timp cat Romania se confrunta cu fenomenul coruptiei, DNA trebuie sa ramana o institutie puternica si independenta

Ritul scotian administreaza gradele de la 4 la 33 si Ultimul din Francmasonerie. Este prezent in Romania neintrerupt din 1881. In anii regimului comunist, Ritul a functionat in exil.

Lasa un comentariu aici !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.