Un taximetrist din Botoșani a returnat unui client o sacoșă de rafie în care se aflau 40.000 de euro

0
286

Constantin Ionescu este taximetristul din Botoșani care s-a trezit cu aproximativ 40.000 de euro în mașină. Banii erau într-o sacoșă de rafie și în primă fază a crezut că pasagerul lui și-a uitat în taxi plasa cu ciocolată, conform botosaneanul.ro .

A pus sacoșa în portbagaj și a mai luat o cursă, fără să cunoască conținutul real al acesteia.
Era luna iulie din vara lui 2023. Preluase un client, un bărbat de aproximativ 80 de ani din stația cartierului Bucovina. Bătrânul a cerut să meargă în zona centrală, la Sinagogă.

„L-am dus, a coborât, a plătit. Dar el când a urcat a avut o sacoșă de rafie, a pus-o între picioare, sub scaun era. Mi-a plătit, eu am plecat și când mă apropiam de stația din Bucovina, am văzut. Chiar atunci am avut un client și l-am dus înapoi spre Bazar. Am dus clientul și m-am dus din nou să-l caut pe bătrân, am zis că mă poate mă așteaptă. Imediat a fost. Nu era. M-am întors în stația din care l-am luat”,a declarat Constantin Ionescu, taximetrist din Botoșani.

Când a văzut banii a sunat de urgență la dispecerat pentru a anunța și a revenit la Sinagogă pentru a-l căuta pe proprietarul de drept al acestora. Acum, știind valoarea sacoșei, simțea că avea o grijă în plus:

„Vreo 40.000 de euro cred că erau. În momentul în care am anunțat dispeceratul mi-au zis: bine că ați anunțat, dacă nu apare, mergeți la Poliție. Și tocmai bătrânul venise și m-au anunțat colegii: vezi că bătrânul te așteaptă. El era în față, eu în spate”.

Când s-au găsit în cele din urmă, bătrânul cu lacrimi în ochi i-a mulțumit pentru gestul de omenie. Banii i-au fost înapoiați în prezența a doi colegi taximetriști, pentru siguranță.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.