Una calda alta rece la FCU Craiova ! Andre Duarte a revenit la antrenamente iar Alex Vodă s-a accidentat din nou destul de grav

0
686

Andre Duarte a revenit la antrenamentele Stiintei încă de luni. Conform GSP,.ro, portughezul a scăpat și de amendă, dar este subiectul unei proceduri disciplinare în curs.
Andre Duarte va face parte din lotul lui FCU Craiova pentru meciul de duminică, ora 15:30, împotriva celor de la UTA.

După ce a jucat câteva meciuri la echipa secunda a Stiintei, iar ulterior își intrase în ritm și la antrenamentele primei echipei, din păcate Alex Vodă s-a accidentat din nou destul de grav, de această dată la celălalt genuchi, acolo unde are probleme la ligamente. Astfel că, fundașul Științei trebuie să se opereze la genunchi peste câteva zile și mai mult ca sigur nu va mai juca în acest sezon.

Marcel Pușcaș a comentat pentru Ediție.ro situația lui Alex Vodă: „Din păcate Vodă a avut un mare ghinion și s-a accidentat din nou. De această dată s-a accidentat la celălalt genunchi. Probabil că se va opera în zilele următoare, iar perioada de recuperare o să fie și în funcție de organismul lui. El a mai stat pe bară o lungă perioadă de timp, atunci când fusese operat la celălalt genunchi”, a spus Marcel Pușcaș.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.