Universitatea Craiova a prelungit contractul la 4 jucatori .

0
579

Universitatea Craiova a reziliat contractul cu 11 jucatori iar in privinta sosirilor avem doar un singur jucator insa Compagno, Paramatti, Baeten și Huyghebaert fac parte din planurile lui Adrian Mutu pentru sezonul urmator.

ProSport a aflat că patru jucători din actualul lot au primit deja o veste bună din partea conducerii leilor din Bănie. Adrian Mutu și șefii alb-albaștrilor au decis deja să li se prelungească contractele lui Compagno, Paramatti, Baeten și Huyghebaert, fotbaliști care se aflau la final de contract cu Universitatea Craiova.

Universitatea Craiova a prelungit contractul la 4 jucatori . 1

In interventia avuta la in emisiunea Fotbal Club de la DigiSport, Adrian Mititelu Jr a declarat urmatoarele:
“Înainte de reunire, care va fi pe 12 iunie, vom face publică toată campania de achiziții. Vor veni jucători în probe, în cantonament. Vor veni între 8 și 10 jucători. Dacă mai apar jucători buni pe parcurs, vom încerca să-i luăm.
Politica clubului e să ne bazăm pe jucători cu experiență. Ne dorim și să creștem jucători, avem academia noastră, care va da roade peste 2-3 ani.

Eu cred că în Liga 1 îți trebuie jucători cu experiență și 2-3 tineri în primul 11, care să crească pe lângă. Vom încerca să semnăm jucători din primele ligi ale Europei, din Belgia, din Italia. În următoarea săptămână, vom închide cu patru dintre ei.”

Visits: 0

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.