Universitatea Craiova se implică în campania pentru vaccinare de la stadionul „Ion Oblemenco”

0
231

Jucătorii echipei Universitatea Craiova se pregătesc de promovare în Liga I și au nevoie de sprijinul publicului la debutul în primul eșalon fotbalistic. Prin urmare, ei fac apel la suporteri, dar și la doljeni să se vaccineze pentru ca lupta din teren să fie aplaudată de susținători și din tribune, nu numai din fața micilor ecrane!

“Ia-ți revanșa! Vaccinează-te!”
Doljul câştigă MARATONUL VACCINĂRII pe stadionul “Ion Oblemenco”! Vino între 10 şi 17 mai 2021 pe arena emblemă a Olteniei, vaccinează-te şi ia-ţi revanşa!

Doljenii sunt invitaţi să se vaccineze, 24 din 24 ore, începând cu 10 mai 2021, având la ei DOAR cartea de identitate, la centrul special ce urmează a fi deschis în incinta Stadionului “Ion Oblemenco”.

Timp de opt zile, până pe 17 mai 2021, inclusiv, toţi locuitorii judeţului Dolj şi nu numai sunt aşteptaţi să se vaccineze cu #dozadelibertate de la Pfizer/BioNTech la cele 10 fluxuri noi înfiinţate.

Dragoș Albu: „De luni de zile ne luptăm să intrăm pe stadioane, iar acum nu putem să intrăm din cauza unui virus? Haideți să ne vaccinăm, ne vedem la stadion. Forza Știința!

Andrei Ciolacu. „De atâta timp jucăm pentru public și pentru culori. Vrem să putem să jucăm în fața voastră. Suntem la un vaccin distanță de această performanță. Haideți să ne vaccinăm. Ne vedem pe stadion.

Andrea Compagno. „Haideți să ne vaccinăm!”

Visits: 0

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.