Universitatea Craiova si-a prezentat noile echipamente!

0
177

Pana sa plece la Cluj, Universitatea Craiova si-a prezentat noile echipamente din sezonul 2021-2022.
Universitatea Craiova a prezentat cele 3 randuri de echipamente care se vor utiliza in sezonul urmator.
Echipamentul pentru meciurile de acasă este complet albastru, al doilea complet alb, iar al treilea echipament are tricoul și șortul negre.

Universitatea Craiova si-a prezentat noile echipamente! 1

Despre noul logo “U”

Acest logo se află pe tricourile de joc destinate meciurilor din deplasare sau din Cupa României. Este un rebranding al celebrei litere “U”, de pe tricourile de joc ale echipei noastre din anii ’70. Istoria și nostalgia ne obligă să amintim, să dedicăm și să celebrăm momentele de glorie ale echipei fanion a oltenilor, supranumită de-a lungul timpului “Campioana unei mari iubiri”, “Craiova Maxima” și Știința.
Prin aceasta noutate ce ține de marketing și de identitatea clubului, Fotbal Club Universitatea 1948 arată faptul că dorește să mențină linia începută de cluburile mari ale lumii: Juventus, Manchester City, Inter, Leeds United, Nantes sau Bristol City care au apelat la o restilizare a siglei de pe echipament.
Adoptând aceasta inovație, clubul nostru intră pe făgașul modernizării și al profesionalismului în materie de marketing sportiv.

Visits: 0

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.