Untold si Neversea, care se desfasoara anual la Cluj si la Constanta, vor fi amanate pana anul viitor.

0
129

Organizatorii celor mai importante festivaluri de muzica din Romania au anuntat ca acestea nu vor mai avea loc. Decizia a fost luata din cauza incertitudinii care planeaza asupra industriei de evenimente, dar si pentru ca Ministerul Culturii a trimis in Parlament un proiect de lege care interzice organizarea evenimentelor cu peste 1000 de persoane pana pe 31 august 2020.

Untold si Neversea, care se desfasoara anual la Cluj si la Constanta, vor fi amanate pana anul viitor.

„Consideram necesar sa ne asumam noi o decizie finala, care sa ofere claritate tuturor celor care asteptau festivalurile din aceasta vara. Cu inima franta, dar cu certitudinea ca luam cea mai buna decizie pentru sanatatea si siguranta tuturor romanilor, luam decizia de a amana Untold si Neversea din acest an, pentru anul 2021”, au anuntat organizatorii celor doua festivaluri.

Citeste si :  O firma din Malu Mare "actor" in finala Champions League si la festivalul NeverSea

Cei care au cumparat abonamente si bilete pentru editiile din acest an au posibilitatea de a le transforma in abonamente si bilete Anytime, care garanteaza accesul la una dintre urmatoarele trei editii.

Persoanele care nu vor putea participa la editia din 2021 vor putea cere returnarea banilor in perioada 1 octombrie – 31 decembrie 2021.

Untold trebuia sa aiba loc in perioada 31 iulie – 2 august 2020 la Cluj-Napoca, iar Neversea la Constanta in perioada 2 – 6 iulie 2020.

Aceeasi decizie a fost luata si de organizatorii festivalurilor Electric Castle si Jazz in the Park, programate initial pentru vara acestui an in judetul Cluj.

Acestia sustin ca organizarea unui astfel de festival inseamna un an intreg de munca, incluzand doua luni necesare construirii lui. Si cum nu au primit de la autoritati raspunsuri referitoare la detalii specifice, de planificare sau in legatura cu situatia festivalului, au decis sa le amane cu un an.

Citeste si :  Video : Un DJ suedez a facut senzatie cu o melodia lui Adrian Minune - Asa sunt zilele mele la festivalul Neversea

„Sanatatea si siguranta voastra au fost intotdeauna prioritatea noastra absoluta si, din pacate, in acest moment, nu exista un scenariu ideal in care festivalul sa se desfasoare in deplina siguranta. Avand in vedere toate aceste aspecte, am decis sa alegem calea cea mai sigura si sa amanam Electric Castle, editia a 8-a, pentru 14 – 18 iulie 2021”, au mentionat reprezentantii festivalului.

Si in acest caz, toate biletele achizitionate vor fi valabile pentru editia din 2021, iar cei care nu vor putea participa vor avea la dispozitie si alte optiuni.

Citeste si :  Un barbat a fost gasit mort langa o scena a festivalului Neversea!

Electric Castle trebuia sa aiba loc in perioada 15-19 iulie 2020 la Castelul Banffy din comuna Bontida. Festivalul Jazz in the Park trebuia sa se desfasoare in acest an intre 25 si 28 iunie, in Parcul Central din Cluj-Napoca.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.