Urban Jungle la #InstaCraiova, editia a IV- a

0
539

Urban Jungle la #InstaCraiova, editia a IV- a 1Anul acesta proiectul #InstaCraiova are ca tematica Jungla Urbana. Conceptul de jungla urbana (urban jungle) este din ce in ce mai popular in arhitectura.

Ai un profil public de Instagram? Cauta cele mai verzi locuri din oras sau din jurul lui, fa o fotografie, posteaz-o pe Instagram si foloseste #InstaCraiova, iar ea poate fi una dintre cele 100 de fotografii expuse in a patra editie a proiectului fotografic InstaCraiova.

Daca in anii trecuti echivala cu ideea de jungla de beton, agitatia din oras si lupta pentru propria existenta, acum conceptul de jungla urbana se refera la crearea mai multor oaze de verdeata in oras, la spatii verzi si chiar la gradini verticale in exteriorul cladirilor.

 

Urban Jungle la #InstaCraiova, editia a IV- a 2Pana pe 2 mai 2019 te provocam sa gasesti cele mai verzi locuri in Craiova sau in Dolj, fie ca se afla intr-un parc, pe o strada, in centrul sau la periferia orasului. Poti sa fii cat de creativ vrei, fie fotografiezi doar peisajul, fie iti fotografiezi prietenii, cainele sau pisica, poti sa faci chiar un picnic si sa ne arati cum a decurs, dar tine minte sa gasesti o perspectiva cat mai interesanta.
Apoi, posteaza fotografia pe Instagram cu hashtag-ul #InstaCraiova si da tag contului @instacraiova. Nu uita ca trebuie sa ai un profil public pentru ca noi sa vedem poza.
Urban Jungle la #InstaCraiova, editia a IV- a 3Ca in fiecare an, vom selecta 100 de fotografii ce vor fi expuse in perioada 11 – 31 mai 2019, in Sala Studio a Teatrului pentru copii si tineret Colibri. Vernisajul expozitiei va avea loc pe data de 11 mai, ora 19:30.

Proiectul fotografic #InstaCraiova este organizat de Asociatia April Hub, a luat nastere in 2016 si urmareste promovarea artelor vizuale – fotografia, promovarea orasului Craiova, crearea unui continut creativ calitativ pe retelele sociale, dar mai ales crearea unei comunitati dincolo de mediul online.

Mai multe detalii puteti afla urmarind hashtag-ul #InstaCraiova pe Instagram sau de pe contul @Instacraiova, de pe site-ul www.instacraiova.com sau de pe evenimentul de pe Facebook – https://www.facebook.com/events/1755359201230400/

Visits: 0

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.