Urban Legend Next Star are loc astazi! Enzo Minca si Andrei Patru vor reprezenta Craiova..

0
387

Gala cu numărul 13 a promoției constănțene de sporturi de contact Urban Legend are loc azi, 11 noiembrie, sub titulatura Urban Legend Next Star, anunțându-se un nou eveniment spectaculos.

Gala va fi găzduită, cu începere de la ora 19.00, de complexul La Scoica Land, în stațiunea Mamaia, iar spectatorii vor avea ocazia să urmărească 14 partide, 12 după reguli de K1 și două de box.

Urban Legend Next Star are loc astazi! Enzo Minca si Andrei Patru vor reprezenta Craiova.. 1

Enzo Minca si Andrei Patru, antrenati de Ionut Puca, vor reprezenta Craiova la Urban Legend Next Star

In cadrul acestui eveniment Enzo Minca il intalneste pe Rares Obroceanu la categoria 61 kg in 3 reprize a cate doua minute / repriza.
Andrei Patru il intalneste la categoria 70 kg in 3 reprize a cate doua minute / repriza pe Pavel Marian.

Enzo Minca are 60 de meciuri la amatori si 2 la profesionist dintre care unul in care a castigat o centura WKU Romania. Primul meci la profesionisti a avut loc tot la Constanta . In Urban Legend au luptat si alti sportivi antrenati de Ionut Puca dintre care amintim pe Ionut Iancu,Ionut Oprea,Sebastan Dinu si alti sportivi.
Pentru Andrei Patru este un debut. Este un sportiv de perspectiva. Andrei Patru are doar 16 ani.

„Și această ediție se va desfășura cu casa închisă. Succesul de care se bucură Urban Legend ne-a întrecut așteptările și ne bucură. La evenimentul de vineri vor urca în ring atât sportivi consacrați, cât și tinere talente, care au un viitor frumos în sportul de contact. Vă invit să-i urmăriți cu atenție. Sunt sigur că acești copii vor ajunge să reprezinte la cel mai înalt nivel Constanța și, de ce nu, România“, a declarat Mihai Isop, fondatorul și promotorul galei Urban Legend.

Visits: 14

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.