Ursul pacalit de vulpe si Prietenii Motanului Incaltat, in week-end la Colibri

0
257

Ursul pacalit de vulpe si Prietenii Motanului Incaltat, in week-end la Colibri 1De luni – 30 octombrie, până vineri – 3 noiembrie, scena Fabricii de povești va fi animată de teatru interactiv și ateliere de vacanță.

 

Sâmbătă, 28 octombrie 2017, la ora 18:00 este programat spectacolul Ursul păcălit de vulpe, de Ion Creangă, scenariul, regia şi scenografia de Valentin Dobrescu, muzica Alin Macovei – Moraru, cu actorii: Ionica Dobrescu, Daniel Mirea, Mugur Prisăcaru, Alla Cebotari, Adriana Ioncu, Emanuel Popescu.

 

Duminică, 29 octombrie 2017, la ora 11:00 ne dau întâlnire la Colibri Prietenii Motanului Încălțat, într-un spectacol cu scenariul și regia semnate de Iulia Cârstea, scenografia Eugenia Tărășescu – Jianu, cu actorii: Daniel Mirea, Oana Stancu, Alis Ianoș, Iulia Cârstea, Emanuel Popescu.

Ursul pacalit de vulpe si Prietenii Motanului Incaltat, in week-end la Colibri 2

De asemenea, prichindeii și școlarii se vor putea bucura de teatru și în vacanță, în fiecare zi, de la ora 11:00, astfel:

luni, 30 octombrie și marți, 31 octombrie, îl vor cunoaște pe Profesorul trăsnit în cadrul atelierului coordonat de actorii Geo Dinescu și Marin Fagu;

miercuri, 1 noiembrie, vor afla Povestea celor trei purceluși, teatru interactiv cu Geo Dinescu și Marin Fagu;

joi și vineri, 2 și 3 noiembrie, vor descoperi Cheița fermecată, în spectacolul – atelier realizat de actrița Rodica Prisăcaru.

 

Pentru evenimentele programate în perioada 30 octombrie – 3 noiembrie există un număr limitat de locuri (60 de locuri), prețul biletului fiind 5 lei.

Pentru spectacolele din weekend prețul biletului este 7 lei sau 10 lei în funcție de categoria locului. Biletele se pot procura de la Agenţia Teatrului Colibri, de luni până sâmbătă, între orele 10:00 – 13:00 şi 16:00 – 19:00, iar duminica, în intervalul 10:00 – 13:00.

 

Reamintim că după ora începerii spectacolului, accesul în sală nu mai este permis.

Visits: 0

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.