USR Craiova in dialog cu antreprenorii.

0
512

USR Craiova a organizat vineri un eveniment dedicat antreprenorilor locali si provocarilor acestora. Acest eveniment a avut ca invitati pe deputatii USR Cristina Pruna, membru in comisia pentru industrii si servicii si comisia pentru afaceri europene si Claudiu Nasui, membru in comisia pentru buget, finante si banci, responsabil cu dezvoltarea programului de guvernare USR, fiind moderat de presedintele USR Craiova, Paul Andrei si de Cezar Dragoescu, membru fondator USR Craiova si USR Dolj.

Evenimentul nu a fost unul de imagine ci s-a dorit chiar inceputul necesar demararii unor politici publice care sa corespunda dorintelor cetatenilor: antreprenori, angajati sau simpli pensionari! Deputatii Cristina Pruna si Claudiu Nasui au expus piloni din programul de guvernare participativ propus de USR, au ascultat doleantele antreprenorilor locali cum ar fi: instabilitatea fiscala, lipsa fortei de munca, infrastructura si birocratia si au incercat, cu ajutorul acestora, sa gaseasca solutii cat mai eficiente pentru a ajuta mediul de afaceri si nu numai. Evenimentul s-a incheiat cu discutii libere ce au atins si alte sectoare sensibile ale societatii romanesti cum ar fi Sanatatea sau chestiuni ce tin de infrastructura industriala si rutiera.

USR Craiova spune ca pentru insanatosirea societatii este nevoie de dialog direct cu cetatenii si ca acesta este doar primul pas urmand si alte asemenea intalniri extrem de utile, axate pe alte probleme si sectoare critice, cum ar fi Educatia si Sanatatea, care, acum, sub guvernarea PSD, sunt extraordinar de prost gestionate!

Visits: 0

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.