USR Craiova vrea electoratul pierdut odată cu majorarea impozitului pe clădirile nerezidentiale prin fake-news-uri!

0
232

USR Craiova vrea electoratul pierdut odată cu majorarea impozitului pe clădirile nerezidentiale dar nu prin proiecte pentru cetateni sau prin alte initiative ..
Ei aleg sa arunce diverse teme in mediu online care nu au nici o relevanta fata de ce se intampla in administratia craioveana sau daca aduc unele subiecte nu prezinta defapt intregul continut si apeleaza doar la franturi …

Primul fake-news adus in mediul online a venit din partea lui Bogdan Pascu care din pacate nu are nici o relevanta.
“Craiova rămâne fără arhitect șef al orașului, momentan contrasemnează viceprimarul și “interimarul”, pentru că orice interimar are un rol – anume acela de a executa politic și a semna orice i se pune sub nas.
Apoi, mai este o observație pe care vreau să o fac. “Influența”, din ceea ce a reieșit în procesele din ultimii ani, nu este doar acel fenomen desfășurat de dezvoltatorii imobiliari aserviți pesedeului, deosebit de generoși și dispuși să-și petreacă viața in modul “cap plecat” pentru vreo autorizație, ci este un continuum realizat de complezență și contaminare la orice nivel.
Corupția este un fenomen uman și ca toate fenomenele umane are un început și un sfârșit.
Vrei să te lupți cu mafia? Începe de la locul de muncă. Nu mai accepta să semnezi orice primești sub nas, nu mai accepta să fii un preș.
În rest, numai de bine…luminițe, târg de Crăciun, puppets in street și o lume superficială, a noastră, a Craiovei!”, a scris acesta pe reteaua de socializare apeland la punctele de partid care se regasesc in aproape toate postarile dar a ales sa inceapa cu o minciuna …

Craiova are arhitect sef . A fost o scurta perioada in care s-a facut un concurs prin care actualul arhitect sef a castigat postul dar nu azi .. Deci o minciuna care vrea sa fie “locomotiva” unor siruri de afirmatii care fac obiectul unei anchete din partea justitiei ..

Cezar Dragoescu vine cu o alta problema si anume gigacaloria ..
“Vine nota de plată pentru craioveni!
Din cauza administrației PSD condusă de Olguța Vasilescu, Craiova are cea mai scumpă gigacalorie din țară!
În ședința de mâine, Olguța Vasilescu propune Consiliului Local Craiova majorarea prețului gigacaloriei cu 33%, adică la valoarea de 666 lei (TVA inclus).
Grupul USR Craiova solicită executivului să subvenționeze integral de la bugetul local această creștere de 140 lei/Gcal și va depune un amendament în acest sens în ședința de Consiliu Local.
Această nouă majorare vine după alte două majorări în ultimele 14 luni, iar acum vom avea preț dublu la gigacalorie față de septembrie 2021.
Comparativ, la Cluj gigacaloria este 278 lei, la Brașov 264 lei, la Suceava 240 lei, Timișoara 347 lei, iar la București costa 350 lei.
Din păcate, fără voia lor, craiovenii plătesc tribut unei administrații fără viziune și unei construcții bugetare fără niciun temei, caracterizată de politica pâine, circ și spoială pentru un pumn de voturi.”, a scris Cezar Dragoescu pe reteaua de socializare.

Cezar Dragoescu trebuia sa vina cu exemple concrete nu doar sa insire 2,3 orase. In al doilea rand nu a fost mentionat pretul cu care Primaria Craiova cumpara gigacaloria fata de alte orase.
Conform notei de fundamentare a acestei cresteri, Primaria Craiova ofera o subventie doar ca pretul de producere este unul foarte mare.
Privind PROIECTUL ORDINII DE ZI A ȘEDINȚEI ORDINARE DIN DATA DE 22.12.2022, aflam ca sunt foarte multe proiecte demarate prin Programul Național de Investiții Anghel Saligny dar cu cofinantare din partea Primariei Craiova .
Asteptam cu interes dreptul la replica al celor 2 .. Adresa de email este onlinecraiova@gmail.com 🙂

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.