USR Dolj a depus listele pentru campania #FaraPenali la Primaria Craiova

0
563
USR Dolj a depus listele pentru campania #FaraPenali la Primaria Craiova
USR Dolj a depus listele pentru campania #FaraPenali la Primaria Craiova

Incepand cu ora 11:00 , USR Dolj a depus listele pentru campania #FaraPenali la Primaria Craiova . 25.000 de semnaturi au fost depuse azi la registratura Primariei Craiova in prezenta a membrilor USR Dolj dar si a simpatizantilor .

Inca 7000 de semnaturi urmeaza sa fie depuse zilele urmatoare astfel ca in judetul Dolj au strans peste 32.000 de semnaturi .

Chiar daca nimeni nu a crezut ca se va ajunge la un asemenea numar de semnaturi , Campania #farapenali a reusit sa trezeasca craiovenii si sa vina sa semneze aceasta initiativa .

Jurnal de Craiova a fost alaturi de aceasta campanie si cu aceasta ocazie tinem sa multumim celor care au raspuns pozitiv apelurilor noastre .

Inca se poate semna pana la 1 septembrie asa ca si voi puteti sa semnati in caz de nu a-ti facut acest lucru deja . In fiecare seara in fata Mercur Center exista o echipa USR Dolj unde puteti semna campania #FaraPenali .

View post on imgur.com

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.