USR Dolj : Craiova e in criza, administratia PSD-ALDE cheltuieste discretionar banii publici

0
471

USR Dolj : Craiova e in criza, administratia PSD-ALDE cheltuieste discretionar banii publici 1Craiova se pregateste de criza! Bugetul consolidat al orasului, care va fi aprobat joi, in consiliul local, inseamna venituri de 765,2 milioane lei si cheltuieli de 772,8 milioane lei.

Avem deci un deficit de 7,6 milioane lei, din care circa 1,8 milioane lei in bugetul propriu al municipiului. Peste 90% din aceste sume inseamna cheltuieli curente, iar estimarile pentru 2019 sunt si mai mari.

Putinii bani destinati investitiilor nu sunt alocati cu cap, lucrurile incepute nu mai sunt finalizate. Luna aceasta, fonduri de 11,5 milioane de lei vor fi realocate in cadrul listei de investitii aprobate pentru 2018. Cele mai drastice taieri de fonduri le vor suferi proiectele privind construirea cartierului de blocuri de pe strada Caracal (7 milioane lei), cel al stadionului de atletism de 5.000 de locuri (2,4 milioane lei) si cel privind reabilitarea Colegiului National Carol I (830.000 lei).

Banii vor fi redistributi catre in principal catre reparatii de strazi si cladiri, precum si pentru achizitia a diverse utilaje.

Nu v-ati saturat de cheltuirea fara cap a banului public? Nu v-ati dori ca autoritatile sa va intrebe care sunt prioritatile din cartierul vostru, sa tina cont de opinia voastra si sa demareze investitii pe care sa le duca la capat?

USR Dolj : Craiova e in criza, administratia PSD-ALDE cheltuieste discretionar banii publici 2

Administratia incompetenta PSD-ALDE cheltuieste banii dupa propriile interese, nu dupa cele ale comunitatii. Si-au angajat toate rudele si pilele de la partid in administratie, iar acum aproape toti banii se duc pe salariile acestora, in timp ce orasul se zbate in saracie.

Opriti bataia de joc la adresa Craiovei!

Hits: 0

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.