USR Dolj : Incompetenta Guvernului PSD loveste din nou in dezvoltarea regiunii Oltenia

0
323
USR Dolj : Incompetenta Guvernului PSD loveste din nou in dezvoltarea regiunii Oltenia
USR Dolj : Incompetenta Guvernului PSD loveste din nou in dezvoltarea regiunii Oltenia

Acum cateva zile cei de la USR Dolj au venit cu un mesaj destul de dur la adresa PSD in special cei din zona Olteniei care se pare ca “autostrada” sau “drumul expres” sunt doar pe hartie . Va prezentam intregul mesaj de pe pagina de socializare :

“Asa cum anunta Asociatia Pro-Infrastructura, licitatiile pentru proiectarea si executia unor tronsoane din drumul expres Craiova-Pitesti vor fi anulate. Mai exact, licitatiile pentru tronsoanele 1, 3 si 4 vor fi anulate. Vorbim de anularea licitatiei pentru 82 de km din totalul de 121 de km.

Nu vor mai incepe lucrarile in 2018, asa cum anunta Lia Olguta Vasilescu, nici in 2019, asa cum anunta Paul Stanescu, ci intr-un termen nedefinit; nimeni nu stie cand si nici daca vor mai incepe vreodata.

Proiectul trebuia realizat de profesionisti, pe baza unui caiet de sarcini clar si a unui studiu de fezabilitate adaptat anului 2018. Trebuia sa avem o autostrada, asa cum era prevazut in 2016, nu un drum expres nesigur, construit pe baza unei documentatii din anul 2007.

Economia Doljului depinde de calitatea transportului, iar timpul trece pe langa noi si judetul nostru este in continuare abandonat in sub-dezvoltare.

Incompetenta si rea-credinta de neacceptat. Au mai ramas 373 zile pana la alegerile europarlamentare, primul pas pentru a alunga incompetentii de la conducere.”

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.