USR isi anunta prioritatile pentru 2020 : Eliminarea totala a pensiilor speciale si alegeri locale in doua tururi!

0
425

Uniunea Salvati Romania (USR) si-a anuntat, joi, prioritatile pentru anul 2020. Pe primul loc se afla revenirea la alegerea primarilor in doua tururi. 

Alte prioritati sunt eliminarea pensiilor speciale, desfiintarea Sectiei speciale si reprezentarea corecta a Diasporei in Parlament.

„In noul an vom continua sa depunem proiecte care sa schimbe Romania in bine.

Primul pe lista noastra este revenirea la alegerea primarilor in doua tururi. Romania are nevoie de primari legitimi, votati de cat mai multi oameni, care sa reprezinte cu adevarat interesele comunitatilor locale. Interesele baronilor locali nu mai pot bloca democratia la nivel local.

Al doilea proiect pentru continuam sa luptam in 2020 este eliminarea pensiilor speciale. PSD nu mai poate bloca la nesfarsit acest proiect in Parlament, speram sa fie votat in prima saptamana din noua sesiune parlamentara.

Un alt obiectiv major este desfiintarea Sectiei speciale de anchetare a magistratilor. Sectia speciala este o anomalie aparuta la ordinul lui Dragnea. Scopul sau este intimidarea magistratilor, avand grave consecinte asupra independentei sistemului judiciar si luptei impotriva coruptiei. Desfiintarea sa este necesara, lucru sustinut inclusiv de organismele europene ca GRECO si Comisia de la Venetia.

De asemenea, reprezentarea corecta a Diasporei in Parlament prin cresterea numarului de parlamentari este o masura la fel de importanta pentru care vom milita. Diaspora a jucat si joaca un rol absolut vital in dezvoltarea Romaniei, iar USR va depune toate eforturile pentru a se asigura de reprezentarea corecta si participarea ei neingradita la viata societatii romanesti.

USR va continua sa puna in aplicare proiectele vitale pentru intarirea democratiei din tara noastra”, se anunta intr-un comunicat al USR.

Hits: 0

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.