USR-Plus Dolj : Administrația locală cheltuie fără rost banii contribuabililor.

0
258

Craiova este un mare santier dar din pacate fara sa fie nevoie in unele locuri de inlocuirea unor borduri si pavele. USR-Plus Dolj a avut in acest sens si o postare publica .

“Calea Unirii din Craiova a intrat în ”reabilitare”. Bordurile și pavelele în perfectă stare sunt scoase și sunt înlocuite cu altele noi.
De ce? Precum majoritatea craiovenilor, ne întrebăm și noi același lucru. Probabil a fost preluat celebrul model Firea, din București.

Se pare că acesta este modul în care administrația locală alege să cheltuie banii contribuabililor. Iar acesta nu este singurul exemplu.
Strada Constantin Brâncoveanu, abia asfaltată, este deja spartă.
Care să fie oare motivul pentru ca aceste lucrări fără sens, care folosesc banii cetățenilor, sunt întreprinse de administrația PSD?

La următoarea ședință de Consiliu Local, consilierii USR PLUS vor solicita lămuriri asupra acestui aspect și vor cere Primăriei să aloce aceste resurse pentru asfaltarea străzilor de pământ din cartierele de la marginea orașului.” se arata intr-o postare pe pagina de socializare.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.