Vaccinul Moderna a fost distribuit în țară și în centrele din București

0
110

În această dimineață, 26.210 doze de vaccin Moderna au plecat spre centrele regionale din țară cu o aeronavă a Ministerului Afacerilor Interne.
Din cauza condițiilor meteo nefavorabile, aeronava MAI a putut livra 7.610 doze în centrele regionale de distribuție Cluj-Napoca și Timișoara.

Transportul dozelor de vaccin în centrele regionale de distribuție Brașov, Iași, Constanța, și Craiova se realizează cu autospeciale ale Ministerului Apărării Naționale.
În Municipiul București, vaccinul Moderna a fost distribuit la centrele de vaccinare de la Clubul seniorilor “Mihai Eminescu”, Institutul “Marius Nasta”, Institutul Național de Expertiză Medicală și Recuperare a Capacității de Muncă, Spitalul Clinic “Colțea”, Spitalul Clinic Obregia, Spitalul Universitar, Romexpo, precum și în alte centre medicale militare din rețeaua sanitară a MAI și MApN.

Vaccinurile sunt transportate în condiții optime de siguranță, cu respectarea lanțului de frig, la temperatura de 2 – 8 grade celsius.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.