Vacuta Rodica a ajuns in Argetoaia ! George Simion a cumparat vacuta pentru o familie nevoiasa

0
4199

George Simion a promis o vacuta pentru o familie nevoiasa din Argetoaia ..
Deputatul Ringo Dămureanu impreuna cu coordonatorul județean Ionel Gheorghe au gasit o vacuta impreuna cu o vitica.. Desi inital au fost cumparate amandoua, George Simion a decis ca vitica sa ramana la cei care au doi nepotei si au nevoie in continuare de vitica ..

Cei doi reprezentanti AUR au mers sa ia vacuta astfel ca ieri a fost dusa la familia din Argetoaia..

„Grădina lui Dumnezeu e cea mai mare!!! Iar nasul lui Dan Păloiu pare mai lung decât coada Văcuței lui George Simion.
Foștii băsiști doljeni, aciuați acum prin curtea PSD-ului local pentru câte o coajă uscată de pâine, iau multă lămâie de câte ori aud de AUR, George Simion etc. Le cade foarte rău… Dânșii știu de ce.
Așa s-a întâmplat recent și cu bietul nostru concitadin Dan Păloiu, cândva consilier județean băsist și crescător de pui de ouă, în prezent director la una din subordonatele C.J., controlate de PSD.
A aflat bietul de el despre gestul nobil pe care l-a făcut George Simion pe 31 mai 2023, când, venind la Craiova pentru a lansa Programul de guvernare AUR în 15 puncte “Reconstruim România”, a trecut mai întâi prin comuna Braloștița, pentru a le da bursă unor copii fără mamă, dar și prin Argetoaia, unde un cetățean se plângea de sărăcie, având și un copil minor și i-a cerut o văcuță cu lapte. Zis și făcut, George s-a angajat să îi caute omului vacă. Și s-a apucat de treabă.
La doar o săptămână, văcuța cu lapte, de rasă pură Bălțată Românească, ba încă și montată cu o nouă sarcină, a fost identificată de noi în aceeași comună și chiar plătită în seara zilei de 7 iunie, așa cum se constată din imaginile publicate pe pagina de Facebook ”Deputat Ringo Dămureanu”. Prețul tranzacției: 7000 lei, a fost achitat integral în seara respectivă.
Fiind încărcat dincolo de orice limite ale imaginației cu programul lui de activități parlamentare și politice, Președintele Simion nu a găsit în aceste două săptămâni ocazia să ajungă din nou la Dolj, pentru a-i înmâna personal omului animalul pe care l-a achitat. Așa că ne-a rugat frumos pe noi, colegii din Dolj, să-i ducem omului vaca. Iar noi vom ajunge din nou în Argetoaia la finele acestei săptămâni.”, a declarat deputatul Ringo Dămureanu in conferinta de presa.

George Simion a explicat pe reteaua de socializare cum au decurs lucrurile in materialul video :

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.