Valentin Ștefan, Directorul General al Poştei Române, la Craiova: Posta Romana ofera cele mai bune conditii si cea mai buna calitate de pe piata, nu o spun eu, o spune ANCOM!

0
84

Directorul general al Postei Romane, Valentin Stefan, a declarat marti, la Craiova, intr-o conferinta de presa, alaturi de directorul Regional al Sucursalei Craiova, Doru Caplea, ca este pentru prima oara in istoria Postei Romane cand exista un Memorandum propus de Guvernul Romaniei, care indica o directie clara a companiei.

Valentin Stefan: Posta Romana este o companie mamut, cu 24 de mii de angajati, 1,4 miliarde cifra de afaceri, 5 600 de subunitati si mii de servicii

”Posta Romana este o companie mamut, cu 24 de mii de angajati, 1,4 miliarde cifra de afaceri, 5 600 de subunitati si mii de servicii. Nu e usor sa o pui pe piciare, daca ar fi fost usor ar fi pus-o alti pe picioare. Avem trei directii de dezvoltare ale companiiei, pe de o parte vrem sa identificam exact unde ne aflam acum, care este nevoia de personal, unde trebuie sa sjungem cu salariile, unde investim prioritar. Pentru prima oara in istoria postei, avem un memorandum facut de Guvernul Romaniei – este o directie clara data de actionarul majoritar, care ne spune unde trebuie sa ducem compania”, a declarat directorul Postei Romane, Valentin Stefan.

Citeste si :  Romania, sub teroarea COVID-19: 8.746 de cazuri confirmate. Situatia pe judete! In Dolj sunt 61 de cazuri confirmate !

Despre Parteneriatul cu Auchan, este doar un program pilot care se desfasoara la Pitesti

”Parteneriatul cu Auchan nu este ceva nou, noi nu inventam nimic nou, doar ne updatam la prezent. De 30 de ani Posta Romana a avut acest tip de parteneriat, de tip consignatie, in care s-au vandut diverse produse, chiar si hartie igienica, sapunuri etc., care reprezenta 5% din cifra de afaceri. Acum, este undeva sub 1%. Vom vedea cum functioneaza la Pitesti si apoi vom decide daca vom extinde ideea”, a explicat Directorul general al Postei Romane, Valentin Stefan.

Posta Romana, cele mai bune servicii in comparatie cu companiile private

”Posta Romana ofera cele mai bune conditii si cea mai buna calitate de pe piata, nu o spun eu, o spune ANCOM. Aceasta imagine proasta pe care o are posta Romana, de cele mai multe ori nemeritat, pentru ca avem companii private care ofera servicii proaste si se rasfrange in mentalul colectiv asupra Postei Romane”, a mai adaugat directorul Postei Romane, Valentin Stefan.

In privinta investitiilor la Sucursala Craiova ne-au fost indicate si sumele

Citeste si :  Duelul dintre Adrian Mutu si Gheorghe Hagi s-a incheiat cu o remiza. Inca o partida in care arbitrajul a dezavantajat Stiinta !

”Recent, la Centrul Regional de Tranzit Craiova am demarat o investitie de 270 de mii de lei, o investitie foarte importanta pentru a imbunatati conditiile de lucru pentru salariatii nostri care isi desfasoara activitatea in acest centru. Aceasta investitie nu este prima de acest gen, face parte din politica investitionala pe care am demarat-o la inceputul mandatului. Daca in anul 2020, in primul an de mandat, ne-am preocupat de modernizarea flotei auto, care a insemnat achizitionarea a 69 de vehicule. Astfel, in anul 2021, de la finalul anului, am inceput investitiile in dotarile si echipamente IT in oficiile postale, dar si de renovarea sediilor in care ne desfasuram activitatea. Toate aceste investitii le facem din ceea ce producem, fiind o companie de stat”, a declarat Doru Caplea, directorul Regional al Sucursalei Craiova.

Citeste si :  Coronavirus Romania, bilanțul oficial: 303 cazuri noi, în ultimele 24 de ore

Imaginea Postei Romane a avut de suferit din cauza unor firme private

”Se face o mare confuzie intre Posta Romana si diverse firme private care, spre exemplu, ar trebui sa livreze scrisori de la institutii, dar nu o fac, iar oamenii cred ca este vorba despre noi. Chiar la Craiova am avut aceasta problema, cu o firma care are contract cu primaria, pentru a le inmana cetatenilor diverse instiintari, dar care nu o face profesionist. Noi nu avem nicio legatura. Firma respectiva a castigat licitatia cu niste preturi cu mult sub ceea ce este realizabil. Legislatia nu prevede ca trebuie sa aiba un anumit numar de angajati, conditia este pretul cel mai mic, iar apoi societatile acestea de apartament nu reusesc sa-si faca treaba”, a explicat directorul Regional al Sucursalei Craiova, Doru Caplea.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.