Valul de nemultumiri la adresa conducerii AUR Dolj continua …

0
901

Valul de nemultumiri la adresa conducerii AUR Dolj continua . Claudiu Vava a postat un video pe reteaua de socializare in care Daniel Marinescu (tot membru AUR Dolj) nu a fost lasat sa intre la sedinta AUR Dolj.

“Vin de la sediul AUR din Craiova. Am asteptat o persoana si cand a venit Domnul Ringo mi-a spus ca nu sunt binevenit acolo din cauza comportamentului sau ceva de genul si m-a dat afara pe usa. Am mers sa stau si eu la o sedinta sa vad despre ce este vorba.
Eu am mai fost acolo un an jumate, dar tot fiind probleme, se recidivând anumite probleme cu mai mulți oameni din zona noastră, adică tot timpul le creăm inconveniente la mai multe persoane.”, a mentionat Daniel Marinescu.

Atat Daniel Marinescu cat si o alta persoana au vrut sa participe la sedinta dar nu a fost posibila aceasta actiune ..

“Adica, prin faptul a avea nevoie de noi, numai cand plecam la Bucuresti, la manifestari sau tot felul de activitati, dupa astea, cand venea domnul George Simion la Craiova, nimacar nu ne anunta, nimeni nu baga in seama, nici macar pe grupuri nu anunta. Eram folositi ca pe niste sosete, ca sa folosesc un termenul așa mai neok. Iar când am cerut să facem filiala din zona noastră, am înțeles că nu se pot face, dar am dat susținere. A zis că nu il interesează pe el comunele și satele, pe el il intereseaza decât scăunelul acela cald de senator sau de deputat.”, a declarat Daniel Marinescu.

In incheiere avem de adaugat un raspuns public fata de un comentariu aparut pe reteaua de socializare care ne-a starnit amuzamentul …

Valul de nemultumiri la adresa conducerii AUR Dolj continua ... 1
“Florin Cristian : Claudiu Vava este un venetic, un trădător. Nu are nicio treaba cu AUR, îl interesează mai mult nevestele altora! ?
Dacă voi ziariștii îl băgați în seamă pe ăla, sunteți praf rău de tot, no offense!
Domnul deputat de Dolj Ringo Dămureanu este cel mai bun deputat pe care l a avut Doljul de la revoluție încoace. Este un om foarte capabil, serios, știe să coordoneze perfect orice situație, este și bun dar și dur când trebuie, este un om muncitor și exigent, chiar și cu el însuși. Orice filială din țară și ar fi dorit să aibă un Ringo Dămureanu la conducere, indiferent de partid! ?”
Din fericire Ceausescu a disparut in anul 1989 … asemenea ode se aduceau doar lui …
Sper sa fie ultimul exemplu de “pupincurism” pe pagina noastra de socializare ..

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.