Home » Life & Style » Showbiz » Vedetele se nasc pe net ! 10 melodii cu Floricica Dansatoarea …

Vedetele se nasc pe net ! 10 melodii cu Floricica Dansatoarea …

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Vedetele se nasc pe net ! 10 melodii cu Floricica Dansatoarea …

Floricica Dansatoarea a apărut într-o seară rece de iarnă la TV. De-atunci, ne-a încălzit inimile și urechile ca un adevărat erou al poporului.
Când au început protestele, nimeni nu putea să prevadă ce urma să se întâmple. Piața Victoriei s-a umplut de oameni, au fost cerute lucruri, au fost purtate pancarte hazlii, obscene sau ironice, iar presa străină a scris text după text, zi după zi. Ce bucurie nu a avut presa străină, iar asta e doar a noastră, e un personaj care să dea culoare începutului de an. Aici, în ograda noastră, el a apărut odată cu protestul de la Cotroceni, când la gardul jandarmilor s-au întâlnit, ca într-o binecuvântare divină, microfonul RTV și Floricica Dansatoarea.
Au urmat zile în care internetul s-a umplut de clipuri cu deja celebrul „Să vă fie rușineee!” pus peste tot felul de vorbe, muzici sau videouri. Ea era populară și înainte de momentul ăsta, mai ales prin clipurile în care se plângea că-i sunt furate like-urile sau vizualizările. Dar după seara de februarie, de la gard, TV-ul și netul au fuzionat și au produs conținut video și audio pentru generații întregi care vor veni.

Momentul în care Floricica Dansatoarea a devenit virala

Deocamdată, protestele s-au domolit și de-o parte și de alta, dar ar fi păcat să nu fac un recensământ cu parcursul viral al Floricicăi Dansatoarea. Vor strâmba din nas intelectualii, că ăsta nu-i material de dat mai departe. Vor strâmba din nas naționaliștii, că asta nu-i România. Va strâmba din nas și Piața Victoriei, că prea se vorbește mult de oamenii de la Cotroceni.

Fara sa stam la discutii prea multe va aducem ceva extraordinar … iar voi nu aveti nici un motiv sa nu ascultati toate piesele .. pentru ca noi le-am ascultat si sunt extraordinare .. Romanii au talent am putea spune iar cand vine vorba de vedete .. acestea se nasc chiar pe net !

Protest Rock

Domnul Iohannis (Vorphalack Re-MIX)

Alaturi de Satra B.E.N.Z.

Alaturi de Carla’s Dreams și Wiz Khalifa

Floricica Dansatoarea acompaniata de Carla's Dreams si Wiz Khalifa :))))

Posted by Cristian Balan on 6 Februarie 2017

Floricica Dansatoarea Si Ingerii au Demonii Lor

Floricica Dansatoarea House Remix

Alaturi de Florin – Piata Victoriei (Official music video)

Floricica Dansatoarea OFFICIAL ( EXODUS VERSION )

Floricica dansatoarea ft. Rage Against the Machine

SĂ VĂ FIE RUȘINE!!!Piesa originală – https://youtu.be/bWXazVhlyxQmp3 – http://vocaroo.com/i/s0e4to1c1cIo

Posted by Andrei Cotârță on 6 Februarie 2017

Floricica Dansatoarea – Piata Victoriei – Remix Reggaeton

BONUS: Vedeta noastra ii distruge discursul lui Donald Trump

Sursa acestui articol Vice !


 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
loading...
Conținutul website-ului Jurnal de Craiova este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către Jurnal de Craiova sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website. Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor Jurnal de Craiova, vă rugăm să ne contactați folosind formularul Contact.

About Redactie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Citește articolul precedent:
Adrian Claudiu Prisnel raspunde senatorului PNL Dolj Mario Ovidiu Oprea

Conflictul celor doi ne aduce aminte de o parte a istoriei partidului PNL nu tocmai agreata nici de actualii lideri...

Închide