Venitul minim pe economie poate atinge pragul de 2050 lei

0
51

Venitul minim pe economie poate atinge pragul de 2050 lei 1Eugen Teodorovici, ministrul Finantelor publice, a adus in discutie, aseara, ca salariul minim pe economie poate creste pana la 2.050 de lei, inainte de inceputul anului viitor.

„Sunt sanse”, a spus Teodorovici, intrebat daca salariul minim pe economie poate fi crescut la 2.050 de lei, inainte de 1 ianuarie 2019, asa cum este anuntat in prezent.

„Se face aceasta analiza la Finante”, a spus Teodorovici. Totusi, acesta nu a putut inainta un calcul privind efortul bugetar necesar pentru majorare.

Ministrul finantelor a sustinut ca va avea o evaluare privind impactul majorarii salariului minim in noiembrie, dupa ce se va face a doua rectificare bugetara.

Articolul continua dupa recomandari
Citeste si :  Medicul din Romania care si-a impartit salariul cu infirmierele dupa ce Guvernul le-a taiat salariile

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

„Dupa rectificarea din noiembrie, vedem, daca va creste salariul minim pe economie”, a detaliat Teodorovici.

Salariul minim brut este de 1.900 de lei, nivel stabilit la inceputul anului 2018, de la 1.450 de lei anterior.

„La finante, esti obligat sa faci analize. Cand este vorba de venitul romanilor, trebuie sa vezi de unde poti creste”, a adaugat Teodorovici.

Lasa un comentariu aici !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.