Vicepremierul Paul Stanescu a demisionat din Guvern

0
525
Vicepremierul Paul Stanescu a demisionat din Guvern
Vicepremierul Paul Stanescu a demisionat din Guvern

Vicepremierul si ministrul Dezvoltarii Paul Stanescu a demisionat ieri din functiile pe care le avea in Guvernul Dancila. „In contextul evenimentelor din ultima vreme de pe scena politica, va aduc la cunostinta ca astazi, 26 noiembrie, mi-am depus cererea de demisie din functia de viceprim-ministru, ministrul dezvoltarii regionale si administratiei publice. Am spus-o si o repet: sunt un om de onoare, responsabil si implicat, nu am urmarit niciun interes personal si nu m-am agatat niciodata de vreun scaun!

Referitor la mandatul meu de ministru, vreau sa spun ca l-am acceptat cu greu, la insistentele conducerii partidului, dar, atat timp cat am ocupat aceasta functie, am facut tot ce mi-a stat in putinta pentru a-mi exercita atributiile la minister cu responsabilitate si implicare, in asa fel incat nimeni sa nu aiba ce sa-mi reproseze. Am fost in permanenta orientat catre obiective cu impact la nivelul populatiei, iar prioritatea mea, ca viceprim-ministru si ministru al dezvoltarii, a fost reprezentata de investitiile in infrastructura de sanatate, educatie, locuire, apa si canalizare! Cred, in continuare, ca tara are nevoie de unitate si de guvernare responsabila, le multumesc tuturor celor care au avut incredere in mine si m-au sprijinit, precum si colegilor din Ministerul Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice, alaturi de care am facut o echipa extraordinara!”, a precizat Paul Stanescu.

„La Comitetul Executiv, antepenultimul, am avut o discutie cu Liviu Dragnea impreuna cu colegul nostru de la Vaslui, domnul Buzatu, si am discutat ca nu e bine ce se intampla in partid in legatura cu excluderile. Liviu Dragnea n-a indraznit sa spuna atunci ‘dom’ne eu vreau sa pun in discutie (n. red in CEX) si pozitia ta in Guvern’.
Eu nu am fost pe lista ministrilor remaniabili – si ii multumesc premierului Viorica Dancila – si atunci (in timpul CEX-ului) domnul Dragnea a spus ca trebuie sa punem in discutie si pozitia lui Paul Stanescu. Putea sa-mi spuna dinainte ca o sa propuna asta in CX si eu stiam ce sa spun: Imi dau demisia”, a declarat Stanescu, dupa prezentarea demisiei.

Visits: 1

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.