Viceprimarul Rela Filip da replica USR-iștilor: ”Nu mai pot cu #hashtagiștii #habarniști!”

0
261

Viceprimarul Rela Filip a reactionat fata de comunicatul emis de USR Dolj. Liderii Filialei USR Dolj au remis presei un comunicat prin care spuneau ca Olguța Vasilescu pregătește un tun de 25 milioane euro din banii craiovenilor pentru întreținerea gazonului de pe stadionul Ion Oblemenco.

Replica a fost data de viceprimarul Craiovei pe reteaua de socializare :

“Nu mai pot cu #hashtagiștii #habarniști!
1. USR-iștii au pierdut un bun prilej să tacă pentru a nu-și da seama toată lumea că sunt habarniști, în ceea ce privește gazonul de pe stadionul Ion Oblemenco. Dar, dacă tot e să vorbim concret, poate ne explică USR de ce a liberalizat piața de energie, încât acum toată lumea este disperată de prețul facturilor, iar, prin PNRR, nu a găsit altceva mai bun de prevăzut bani decât pentru achiziția de penisuri sau de vaginuri.
2. E ca la o clădire! Ca să explic mai simplu, cât să înțeleagă și cei de la USR! Când faci acord cadru pe mai mulți ani, prevezi orice s-ar putea întâmpla: că va cădea tavanul, că se strică instalația electrică sau canalizarea, că se face o inundație, etc. Asta nu înseamnă că se va și întâmpla, ca să și cheltuiești banii, pe care, apropo, nici măcar nu îi ai prevăzuți în buget. Doar că, în unul dintre cazuri, oricare ar fi, nu mai pierzi un an în licitații, ci repari direct.
3. Legea te obligă să prevezi oricare dintre scenariile posibile, în cazul unui acord. Respectiv, în cazul gazonului, dacă se prăbușește instalația de degivrare, de canalizare, etc. Nu s-a întâmplat până acum și nici nu se va întâmpla, de aceea e clar că banii nu vor fi cheltuiți.
4. Estimăm, în 4 ani, să cheltuim maximum două milioane de euro, nu 25, aproape cât a costat stadionul, construit tot de administrația noastră cu această sumă. În cazul în care nu apare necesitatea, NU SE EXECUTĂ – NU SE PLĂTEȘTE!
5. Primăria Municipiului Craiova are contract cadru semnat pe 32 de milioane de euro pentru servicii de proiectare spitale, grădinițe, toate clădirile de patrimoniu, parcuri și multe altele, iar valoarea atribuită este de 2.846.571 euro, ca să se înțeleagă cât se cheltuiește din suma întreagă, în realitate.
6. De ce gazon hibrid pe Oblemenco și nu natural? Pentru că cel natural nu rezistă la jocul permanent a două echipe, care joacă, uneori și 6 meciuri pe lună. Iar gazonul natural are nevoie de 15 zile să se refacă! A mai pus C.N.I. gazon natural și a putrezit, fiindcă 40 la sută din suprafața de joc nu e văzută niciodată de razele soarelui, dat fiind că stadionul are 60 de metri înălțimea cupolei.
7. Noi chiar construim spitale, suntem prima administrație din România care a construit un spital municipal după Revoluție! Noi chiar investim în școli și e suficient să faci o vizită prin ele! Nu acceptăm sfaturi de la un partid ai cărui primari au lăsat populația în frig iarna și au umplut orașele de șobolani! Mai scutiți-ne de sfaturi, mai ales când sunteți totalmente plopiști în administrație!”, a mentionat Rela Filip pe reteaua de socializare.

Visits: 0

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.