Victor Costache si-a depus mandatul de Ministru al Sanatii .. Nelu Tataru, interimar la Ministerul Sanatatii

0
37

Victor Costache si-a depus mandatul, dupa ce a cerut testarea tuturor bucurestenilor pentru coronavirus. Demisia a fost confirmata de premierul Ludovic Orban.
Se pare ca, in ultima perioada, Victor Costache nu ar mai fi vrut sa ramana la sefia Sanatatii.

Demisia vine dupa declaratia de miercuri privind testarea tuturor bucurestenilor. Demisia i-ar fi fost ceruta chiar de premierul Ludovic Orban, din cauza slabei gestionari a crizei generate de coronavirus.

Secretarul de stat in Ministerul Sanatatii Nelu Tataru va prelua interimatul.

“Ramanem concentrati pe toate obiectivele stabilite: intaritea DSP-urilor pentru a face fata nevoilor crescande, cresterea vitezei de derulare a anchetelor epidemiologice, efectuarea tuturor operatiunilor caracteristice pentru DSP-uri la timp, in conditii de eficienta maxima. INSP, in baza recomandarilor venite de la Comisia Europeana, a instituit un sistem de diagnosticare, stabilind care sunt prioritatile de diagnosticare. Ele raman valabile. Urmarin in continuare apararea spitalelor, procurarea de urgenta a materialelor. Avem prioritate ZERO achizitia de echipamente si dispozitive necesare pentru a proteja pacientii si medicii”, a anuntat Ludovic Orban, intr-o conferinta.

Lasa un comentariu aici !
Citeste si :  Victor Costache, ministrul Sanatatii : Cele 6 centre universitare indeplinesc conditiile pentru organizarea concursului de intrare in Rezidentiat

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.