Victor Naicu a prefatat partida dintre ACS Viitorul Şimian si ACSO Filiasi

0
378

ACSO Filiasi intalneste maine pe stadionul Municipal din Drobeta Turnu Severin echipa ACS Viitorul Şimian.
Echipa antrenata de Victor Naicu are parte de o partida extrem de dificila din toate punctele de vedere. Adversarii de maine au un moral la fel de bun ca si al echipei din Filiasi. Ambele vin dupa un parcurs foarte bun in ultimele etape astfel ca diferenta poate sa o faca doar din punct de vedere tactic cat si unul din jucatorii antrenati de Victor Naicu.

Tehnicianul a pregatit foarte bine aceasta partida si chiar a tinut sa sublinieze anumite aspecte in aceasta saptamana iar meciul de maine care incepe de la ora 15:00 este deschis oricarui rezultat.

Victor Naicu a preafatat partida de maine pe pagina oficiala a clubului ACSO Filiasi unde se va transmite meciul dintre ACS Viitorul Şimian si ACSO Filiasi.

“Ne așteaptă un meci dificil. Cred că se întâlnesc cele mai în formă echipe la ora actuală. Suntem singurele echipe cu trei victorii consecutive, ultimele trei meciuri câștigate. Poate un plus pentru ei, că au câștigat mai detașat, poate și avantajul terenului propriu, dar cu siguranță mergem să ne jucăm șansa. Mergem să câștigăm dacă putem, dacă nu, să. Să încercăm să nu pierdem, să ne păstrăm distanța față de ei. Sa acumulăm puncte și să rămânem în fruntea clasamentului.”, a declarat Victor Naicu despre partida de maine..

“Un loc muncit. În primul rând, să spun așa. Un loc pe care noi l-am câștigat prin prin muncă, prin meciuri câștigate. Poate nu ne așteptam la început să fim pe locul 2, dar la cum ne am comportat până acum, probabil este meritoriu și sperăm să ne fi menținut și dacă putem chiar să urcăm pe locul 1.”, a completat Victor Naicu in privinta locului ocupat in clasament.

“În continuare, băieții sunt pregătiți. Avem un ciclu săptămânal normal, pentru că jucăm sâmbătă. Sperăm să o facem bine și mergem să ne jucăm șansa, să câștigăm, dacă putem. Eu am încredere în băieți, cred că va fi un meci indiscutabil, deschis oricărui rezultat.”, a completat antrenorul echipei ACSO Filiasi.

Arbitri si Observatori
Arbitru: Pavel Adelin – Osica de Jos
Asistent: Sandu Patrik-Stefan – Timişoara
Asistent: Gherman Alexandru – Timişoara
Delegat de joc: Lăzărescu Mihai – Târgu Jiu
Observator arbitri: Danciu Cosmin – Hunedoara

PROGRAM
14.10
Aurul Brad
1-1
Progresul Ezeriş
14.10
Gilortul Târgu Cărbunești
1-1
CSM Jiul Petroșani
15.10
Viitorul Şimian
15:00
ACSO Filiași
15.10
Retezatul Hațeg
15:00
Viitorul Pandurii Târgu Jiu 2
15.10
Voinţa Lupac
15:00
CSM Deva

Visits: 1

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.