Victorie meritata de baietii nostri SCM U Craiova castiga lenjer

0
391
scm-u-craiova-baschet
Victorie meritata de baietii nostri SCM U Craiova castiga lenjer

Partida a fost echilibrată în primul sfert, încheiat cu scorul de 17-16 pentru gazde. Craiovenii s-au desprins (min 17) pe finalul sfertului doi şi au intrat în pauza mare cu 39-32. Moldovenii nu au avut puterea să revină chiar dacă, până la final, Milos Bojovic a înscris 20 puncte iar Milan Milovanovic 18 puncte.

Cu o bancă de rezerve care a contribuit cu 25 de puncte şi cu Marko Marinovic și Jamar Abrams cu câte 20 puncte marcate, Craiova a avut câştig de cauză. SCM s-a impus în final cu 80-69.

”Nu consider că au fost judecate contactele și jocul rapid cu aceeași unitate de măsură. De fiecare dată, echipa adversă a fost adusă numai cu lovituri libere și contacte ușoare”, a spus Florin Nini, antrenorul celor de la Phoenix Galați.

În schimb, Vladimir Vuksanovic, antrenorul craiovenilor, a lăudat jocul gălățenilor.

”Am învins o echipă care este de nivelul nostru la multe capitole. Vom mai aduce un jucător important și sper ca asta să ne ajute”, a spus Vuksanovic.

Cu Milovanovic şi Bojovic în mână bună, echipa gălăţeană s-a aflat în avantaj în primele nouă minute. Craiovenii s-au desprins în debutul sfertului doi după un ecart de 4-0 dar gălăţenii au revenit şi au egalat în min. 15. SCM U a profitat de absenţele din tabăra gălăţeană şi de unele greşeli neforţate, s-a detaşat în sfertul trei şi la 19 puncte diferenţă şi a obţinut victoria în ciuda unei noi reveniri pe final a echipei antrenate de Florin Nini şi Bogdan Bălănică. De remarcat faptul că în momentele cheie când Phoenix s-a apropiat ameninţător, imediat a fost sancţionată cu faulturi uşoare. „Inconstanţă în joc, s-a văzut lipsa meciurilor şi cele două absenţe: Pîrlog şi Daniels, care nu ne-au avantajat să ne putem menţine ritmul nostru. Am forţat pe final să revenim şi mă bucur că ne-a reuşit apărarea mai agresivă, însă am făcut greşeli individuale uşoare care au permis adversarilor să înscrie prea uşor”, a concluzionat antrenorul gălăţen Florin Nini.

În etapa viitoare, SCM U Craiova va evolua în deplasare, la Oradea.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.