Victorie pentru Primaria Filiasi ! Firma care trebuia sa faca TROTUARELE si PARCĂRILE LATERALE pe BULEVARDUL RACOȚEANU, a pierdut definitiv procesul!

0
385

Unul din cele mai importante proiecte din Filasi intra intr-o alta etapa. Primaria Filiasi a castigat atat la Tribunalul Dolj cat si la Curtea de Apel Craiova, procesul cu SC MAR CONSTRUCT TRANSPORT 2008 SRL.

“Acest contract a fost reziliat prin H.C.L nr. 153/ 17.08.2023, din cauza faptului că societatea contractantă nu și-a îndeplinit obligațiile contractuale, cauzând un deserviciu major cetățenilor orașului Filiași, precum și o întârziere serioasă în realizarea obiectivului propus, pentru Unitatea Administrativ Teritorială a Orașului Filiași.
Soluția de respingere a cererii de chemare în judecată, ca neîntemeiată, a reclamantei SC MAR CONSTRUCT TRANSPORT 2008 SRL, reprezintă o dovadă a faptului că, în desfășurarea relațiilor profesionale, se întâlnesc și situații în care colaboratorii dau dovadă de lipsă de profesionalism, iar consecințele se răsfrâng, fără voia noastră, asupra cetățenilor orașului.”, a mentionat administratia filieseana in urma cu ceva timp.

Firma a pierdut la Tribunalul DOLJ si a facut apel la Curtea de Apel Craiova, dar nici aici nu a avut castig de cauza astfel ca decizia este DEFINITIVA.

“Astăzi, 30.05.2024, a doua instanță a decis același lucru și anume că Primăria orașului Filiași a avut dreptate și a dat câștig de cauză, în procesul cu SC MAR CONSTRUCT TRANSPORT 2008 SRL, decizia instanței fiind DEFINITIVĂ, dovedindu-se că executantul a fost singurul vinovat pentru nerespectarea obligațiilor contractuale, implicit pentru nerealizarea parcărilor și trotuarelor pe Bulevardul Racoțeanu!
În sfârșit, putem relua procedurile de achiziție pentru implementarea proiectului ” REALIZARE TROTUARE ȘI PARCĂRI LATERALE PE BULEVARDUL RACOȚEANU, ORAȘUL FILIAȘI “.
Ne cerem, încă odată, scuze pentru inconvenientele create de acest constructor!”, a declarat administratia filieseana.

Victorie pentru Primaria Filiasi ! Firma care trebuia sa faca TROTUARELE si PARCĂRILE LATERALE pe BULEVARDUL RACOȚEANU, a pierdut definitiv procesul! 1

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.