Video : Adevarul despre drumul DC 26 Radovan-Târnava! Edilu comunei Radovan si locuitorii satului confirma cele prezentate ..

0
945

Intr-o publicatie a aparut un articol prin care se tragea un semnal de alarma in privinta drumului DC 26 Radovan -Târnava.
Am mers la fata locului impreuna cu Petrișor Dobrică si am constatat ca nu are nici o legatura cele mentionate in acel articol ..

Totusi ca sa fim obiectivi am cerut si cateva puncte de vedere din partea celor care locuiesc in satul Târnava al comunei Radovan dar si a Primarului Comunei Radovan, Marius Cîrstianu.

Drumul DC 26 Radovan -Târnava este un drum secundar prin care se ajunge in satul Târnava. Exista un alt drum care este aproape asfaltat iar majoritatea locuitorilor folosesc acel drum doar ca sunt anumite restrictii in privinta autovehiculelor cu masa peste 7,5 tone ..

O localnica ne-a marturisit ca in urma cu o saptamana pe acel drum a ajuns chiar Ambulanta la o persoana din Târnava..

Pe tot parcursul drumului am discutat cu Petrișor Dobrică iar la final am avut ocazia sa discut chiar cu edilul comunei Radovan ..

Am aflat ca sunt o serie de plangeri la Primaria Radovan de catre aceeasi persoana dar si la IPJ Dolj ..

Primaria Radovan a dus curs sesizarilor si au mers in teren unde au efectuat masuritorile iar drumul respecta toate normele ..

Discutam despre un drum care nu a mai fost imbunatatit de aproximativ 10 ani iar edilul comunei Radovan ne-a explicat care sunt principalele piedici in acest sens…

Totusi investitiile continua in satul Târnava . Primarul comunei Radovan ne-a marturisit ca a montat camere de supraveghere . Caminul cultural a fost reabilitat . Iluminatul stradal este pe tip Led .. Iar in urma votului pentru Bugetul Comunei Radovan a fost inclus si partea de asfalt care lipseste pe drumul principal dintre Comuna Radovan si satul Târnava..

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.